Borte
Sparta
SPA

Tomhendt hjem fra Lillehammer

Det ble et knepent 1-2 tap borte i Mjøs-byen og en lang busstur hjem uten poeng.

Det ble et jevnt oppgjør hvor begge målvaktene stod meget godt, men tross gode muligheter for poeng ble det med scoringen til Kristian Jakobsson i undertall. Når vertene scoret to så ble det null og niks og en tung busstur hjem.

Mål i undertall Etter busstrøbbel ble matchen utsatt en halvtime, og om det var som førte til en treg start er uvisst, men vertene var mest på fra start og tok tidlig ledelsen. En retur fra Norman gikk rett ut til Nick Dineen som enkelt kunne sette inn 1-0.

Man jobbet seg sakte, men sikkert inn i kampen og utligningen skulle komme midtveis. Alene med målvakt i undertall klarte ikke Kristian Jakobsson å score, men han fikk en ny sjanse like etter. Keeper ga retur og med «kjøkkenveien» så satt han inn 1-1 bak Trym Gran. Begge lag hadde gode muligheter til ytterligere mål, men fortjent med uavgjort etter første tjue.

Målløst, men ikke uten muligheter Nesten utrolig at perioden endte uten scoringer. For det var store muligheter begge veier, men både Norman og Gran hos Lillehammer stod godt i buret. Spartas største mulighet kom etter et par minutter, men en eventyrlig dobbeltredning fra Gran hindret utrolig mål. Begge fikk muligheten i overtall uten og lykkes og vidåpent før tredje.

Tomhendt hjem Jevnt hele veien, men det var kun Martin Gran som fant veien til nettmaskene og selv om man trykket på mot slutten så holdt Trym Gran og Lillehammer unna og sikret sin første tre-poenger mot øvre halvdel på snart to måneder.

Det ble en misbrukt mulighet på å få ordentlig stor luke til Lillehammer, og nå er de ikke mange poengene bak på tabellen.