• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
I dag 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Frisk Asker
FRI

Surt overtidstap

Man hadde fortjent tre, men måtte nøye seg med ett hjemme mot Frisk. Det ble ingen bursdag feiring av IL Sparta sin 93 års dag, men et heltemodig hjemmelag gjorde det man kunne med mange sentrale ute. En stor laginnsats og et godt keeper spill hadde fortjent alle poengene, men marginer mot og en utvisning på overtid ville det annerledes.

  1. Periode

Det var en aventende åpning de første åtte minuttene hvor lite skjedde foran begge mål. Sander Thoresen kom fri alene mot Vestavik, men ingen scoring. 11.15 er det nydelig spill mellom Kristian Jakobsson og Sander Thoresen, men pucken sklir av køllebladet til Sander Thoresen når han har nærmest åpen kasse! På 16.35 har Frisk en god målsjanse, men Jake Paterson gjør en god redning. Ved ca 18 minutter er det to tunge skudd fra Håkon Løken Pedersen og Kristian Jakobsson, men Vestavik redder begge.

Alt i alt en litt avventende første periode hvor begge lag spilte på det sikre og var bra hjemover. Noen sjanser var det og nærmest var Sander Thoresen som ikke fikk helt kontroll på pucken på nesten åpen kasse!

Skudd Sparta 9, Frisk 7.

  1. Periode

Frøshaug helt alene, men skudd utenfor. 2.13 MÅL Frisk E. Wold - Assist: 19 D. Morley , 24 H. Gustafsson. Fint spill av Frisk, backhand i krysset og utagbart for Jake Paterson. Litt senere jubler Frisk for scoring, men etter videosjekk - ingen scoring! Eirik Børresen kontrer i undertall, blir tatt og spill 4 mot 4.

Midtperioden tilhørte gjestene og de tok en tidlig ledelse etter fint spill så var det Eskil Vold som scoret etter en backhand i krysset. Man kriget inn seg i matchen, men et par kjappe utvisninger sørget for stort press og store muligheter for Frisk. Et oppofrende forsvar og en meget god Jake bakerst holdt oss inne i kampen. Helt på tampen fikk Roest en god mulighet til å utligne.

Skudd Sparta 8, Frisk 10.

  1. Periode

Mål gir energi og taket løftet seg da Kristian Jacobsson banket inn 1-1 på sedvanlig vis etter fint pass fra Niklas. Man kjørte over gjestene en lang periode etterpå , men nå var det Vestavik som vartet opp med solid keeperspill. Den store dominansen kostet krefter og det jevnet seg ut mot slutten. Skudd 12 - 5.

4- Periode

MÅL!! Frisk 19 D. Morley - Assist: 24 H. Gustafsson , 83 J. Lagace. Skudd 0 - 3

Skudd totalt 29 - 25