Frisk Asker
FRI

Mektig midtperiode!

Enorm lagmoral der Sparta vendte kampen til seier med en mektig midtperiode der man scoret fire ganger.

NB:Bildet er fra forrige kamp mot Frisk. Der Sparta vant 5 - 2 i Amfien

Det var en jevn start på kampen spillemessig, men der man misset på sine muligheter var vertene mer effektive. Anders Bastiansen fikk enkel jobb med å sette 1-0 på åpent mål, mens Viktor Granholm doblet.

Men, dette var kvelden hvor man skulle dra fram den enorme lagmoralen som bor i laget. Håvard Salsten satte inn 2-1 tidlig i midtperioden og det var ungguttens første scoring siden overgangen fra Grüner.

Så kom det en kalddusj fra Mats Frøshaug før det ble Mattias Nilsson som stjal overskriftene i Askerhallen. Først et skudd fra blå som går inn via en Frisk-back før han spiller vegg med Magnus Nilsen og bare styrte pucken inn bak Nicklas Dahlberg og Spartas en av to mål i overtall var et faktum.

Drøye par minutter før slutt var det Emil Lundberg som satt inn 4-3 til Sparta i overtall etter fint spill.

Siste tjue har man god kontroll stort sett og det hjemmelaget skapte kom med en Sparta-spiller utvist. Angrep er det beste forsvar og man har flere muligheter til å øke ledelsen. Knold er nærmest alene med Dahlberg, men blir bare nesten kun fire minutter igjen før full tid. I sluttminuttet får Frisk ordentlig trykk mot målet etter en Sparta-utvisning og tatt ut målvakten, men Paterson foran et oppofrende forsvar holdt unna og tok en fortjent tre-poenger med seg hjem fra Asker. Mattias Nilsson fikk bestemannspremien hos Sparta etter to mål i sitt comeback etter skade.