Vålerenga
VIF

Dårlig betalt

Tomhendt hjem der man fortjente mer, men de mange brente mulighetene ble avgjørende.

En krigermatch hvor man får utrolig dårlig betalt, men å brenne så mange 100 % sjanser, spesiellt i midtperioden kostet tre poeng i ettermiddag. En jevn avslutning som kunne vippet begge veier så var det hjemmelaget som hadde marginene med seg etter et overtallsmål og et i åpent mål.

En jevnspilt første periode hvor Vålerenga kom best i gang, men Sparta kriget seg mer og mer inn i kampen utover. Derfor var detr surt at Vålerenga scoret i en god periode på et skudd fra blå som ble styrt inn fra Lalande foran kassa. Man avsluttet perioden i overtall i drøye minuttet, men nærmere enn tverrliggeren fra Niklas Roest kom man ikke i tellende resultat.

En meget god midtperiode, men det er helt ubegripelig hvordan man ender opp kun med en scoring fra Kristian Jakobsson i overtall. Etter at vertene åpnet best og fikk et par raske overtallsmuligheter ble det et sceneskifte midtveis og man tok fullstendig over. Vålerenga ble frustert og tok den ene utvisningen etter den andre, men selv i spill 5-3 med enorme muligheter ble det med scoringen til Jakobsson.

Begge lag noe avventende ut i tredje periode og det kriges over hele isen. Vålerenga tok ledelsen etter en offensiv feil, men Christoffer Karlsen svarte med et flott skudd i overtall. I sluttminuttene kom en litt billig utvsning på samme mann og Vålerenga scoret etter noen sekunder. Man tok ut Lillegrend og da satte Martin Røymark inn 4-2 i åpent mål.