Stjernen
STJ

Sparta - Stjernen 5-2

Beseiret erkerivalen!

Kampen åpner med en lagstraff for å forsinke spillet etter kun ellve sekunder, og Sparta holder unna i undertall. I spill 5 mot 5 er Martin Grönberg nære når det plinger i metallet. Det er verdt å nevna at "Gröna" er staselig kledd opp for kvelden, både med den nye poenghjelmen fra Fjordkraft samt de gule hanskene fra Glomma Papp. Sparta har en god sekvens midtveis i perioden og får et overtall, da sitter også kveldens første scoring og det er Kristian Jakobsson som er den eneste som tegner seg på scoringslista i første periode.

Midtperioden er jevnspilt og vi får levert fire scoringer. Christoffer Karlsen snapper pucken i lufta og får tatt med seg pucken og satt 2-0 i undertall tidlig i perioden. Så er det gjestene som reduser og Henrik Medhus får snudd seg i slottet og lagt pucken på mål. Igjen scores det i overtall, denne gang ved Sander Thoresen som kriger inn 3-1. Det bølger begge veier og Daniel Trnavsky setter 3-2. Det siste minuttet av perioden vasker Sparta frem flere sjanser men det står 3-2 på tavla etter 40 minutter.

3.periode blir en solid oppvisning fra Sparta som scorer to ganger. Anders Tangen Henriksen går rundt kasse og får satt 4-2. Senere blir det igjen mål i overtall når Magnus Nilsen får skutt fra midt i slottet og pucken akuratt sniker seg over streken. Sparta er gode i siste periode og tar meget fortjent alle poengene i kveld.

11:15 Utvisning STJ Emil Buskoven 2 minutter for holding

11:39 Mål 1-0 Kristian Jakobsson (Håkon Løken Pedersen, Niklas Roest) Spill 5 mot 4

12:50 Utvisning SPA Eirik Børresen 2 minutter for tripping

14:30 Utvising STJ 2 minutters lagstraff for å ha for mange spillere på isen.

Skudd: 14-10

Utvisninger: 3x2 min - 4x2 min

2.periode

23:28 Utvisinng SPA Henrik Knold 2 minutter for holding

23:52 Mål 2-0 Christoffer Karlsen spill 4 mot 5

25:44 Mål 2-1 Henrik Medhus (Stian Hansen, Jonathan Hermansson)

28:16 Utvisning STJ Travis Brown 2 minutter for interference

29:09 Mål Sander Thoresen (Mattias Nilsson, Christoffer Karlsen)

34:24 Utvisning STJ Daniel Leavens 2 minutter for usportslig opptreden

34:24 Utvisning SPA Emil Martinsen Lilleberg 2 minutter for usportslig opptreden

35:19 Mål 3-2 Daniel Trnavsky (Andreas Heier, James DeHaas)