Stjernen
STJ

Surt tap i Stjernehallen

Det ble en tung kveld da Stjernen avgjorde i åpent mål.

Det ble ingen festaften for Sparta da de tok turen til Stjernehallen i kveld. En jevn kamp hvor Stjernen var hakket mer effektive og avgjorde i åpent mål når Sparta tok ut Lillegrend mot slutten.

En jevnspilt første periode hvor begge lag fikk et par muligheter hver i overtall uten at det ble tellende resultat. En periode preget av mye kriging og lite finspill. Jens Kristian Lillegrend leverte flere kvalifiserte redninger når vertene trykket på i innledningen i to kjappe overtall like etter hverandre.

Jevnspilt midtperiode også, men det var Stjernen som hadde et ørlite overtak og scoret også periodens eneste scoring ved Daniel Leavens tidlig i andre periode. Et skudd fra skrått hold tok seg forbi Lillegrend som har stått en bra kamp bakerst i buret. Man hadde sine muligheter framover og man fikk et bra trykk i overtallet midtveis og Even Myreng Kjellesvik hadde en stor mulighet på slutten som ble misbrukt.

Etter å ha misbrukt et par gedigne muligheter i starten var Stjernen mer effektive da Brett Thompson satte inn 2-0. Vertene så ut til å kontrollere inn kampen, men Sander Thoresen ville det annerledes med fire og et halvt minutt igjen da han satte inn retur fra Arntsen. Men, nærmere kom man aldri for etter at man fikk offensiv dropp med keeperen tatt ut scoret hjemmelaget i åpen kasse.

Kampfakta:

Stjernen - Sparta 3-1 (0-0,1-0,2-1)

22.51, 1-0 Daniel Leavens (Brett Thompson, Tim McGauley) 44.58, 2-0 Brett Thompson (Daniel Leavens, Tim McGauley) 55.27, 2-1 Sander Thoresen (Martin Grönberg, Svein Petter Falk Larssen) 58.49, 3-1 Daniel Trnavsky ( Andreas Heier)

Skudd: 32-29 (11-10,9-9,12-10)

Utvisninger: Stjernen 3x2+1x10, Sparta 2x2