• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Storhamar
STO

SEIER MOT STORHAMAR

Magnus Nilsen ble kåret til dagens beste Sparta spiller. Med to mål og en heroisk innsats mot Storhamar, så forteller sarpingen oss at han veldig fornøyd med kampen.

Det var utrolig deilig. Vi har spilt bra de siste kampene selv om vi ikke har fått med oss de resultatene vi har ønsket, men i dag fikk vi de poengene vi fortjener. I dag vinner vi fordi vi er disiplinerte, og er på i samtlige 60 minutter. Etter å ha vært lenge ute med skade og utestengt i noen kamper, så føler han selv at han mangler litt på timingen og kampform. Men tross lite kamptrening, så er det kapteinen som sender Sparta i en tidlig ledelse.

Det var veldig moro med mål, og spesielt når det kommer etter en spill-vending som vi har snakka om i rekka. Grönberg og Jakobsson setter meg opp perfekt på åpent mål.

Sparta har vært inne i en tung periode. Før kampen mot Storhamar var det kun en seier på de fem siste kampene. Da smaker det godt med seier og en liten pause fra kampene fremover.

Etter en litt tøff periode er det viktig å holde humøret i gruppa oppe, og siden det er lenge til neste kamp må vi få lov til å unne oss en liten feiring, forteller en storfornøyd Niklas Roest.

Sparta har slitt med skader i troppen, og har derfor måttet bruke flere unge spillere gjennom sesongen. Både Sondre Ahlsen og Trym Østby fikk med seg målpoeng mot Storhamar. Ungguttene har holdt et høyt nivå i kampene de har spilt, noe kapteinen er veldig glad for.

Sondre og Trym har vært gode for oss i hele år, og de gjør en bunnsolid prestasjon for oss gjennom hele kampen i dag. De viser hvorfor de får spille mye, og det er bra når de er spillere for fremtiden.

Intervjuene ble gjort av Mads Thygesen, Skjeberg Folkehøyskole.

Skrevet av: Jonas Bucher og Lene Sjøli, Skjeberg Folkehøyskole.