Terje, Stian, Jan Håkon og Christopher. Foto: Tina Scott

Flere vil være En Av Oss

Nok en uke med oppturer og flere samarbeidspartnere tilslutter seg nettverket vårt. Se hvem som har skrevet avtaler med Sparta denne uka: 

Øst-Riv AS har skrevet samarbeidsavtale med Sparta denne uka, og vi ønsker de velkommen på laget. Stian Webjørnsen som har spilt mange år i Sparta og har et brennende Sparta-hjerte, fikk vekket engasjementet til resten av Øst-Riv og skrev under på avtalen på at de er En Av Oss!

Også Fukt og Lekkasje Teknikk AS har denne uken inngått et samarbeid med oss, anført av broren til Sparta-legenden "Blekka" Bekkerud, Bent Ove Bekkerud. Han har i tillegg vært mangeåring trener i ungdomsavdelingen og har stor tro på Sparta og veien vi har lagt. Vi ønsker velkommen som En Av Oss. 

En god ting kan ikke sies for ofte, T. Håkonsen eftf. AS som leverer alt innen tak og fasade er ny gullsponsor for sesongen og vi er fantastisk glade for at også dere er En Av Oss! 

Betong og tre AS og Cato Jansen ønskes hjertelig velkommen tilbake i vårt samarbeidsnettverk etter en liten pause på en sesong. De utfører oppdrag for utbyggere og totalentreprenører i Viken, alt innen betong, som f.eks kontor, lager, forretning, landbruk og industribygg. De utfører også rehabilitering, og er lokalisert på Hafslund i Sarpsborg. Velkommen tilbake og takk for at dere er En Av Oss. Vi ønsker dere alle en god helg, 

Hilsen oss på Sparta-kontoret