• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 39

NORGE OG SPARTA AMFI ER ÅPENT!

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no

www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

--

Dagen etter at 2637 mennesker fant veien til landets eldste ishall så sitter vi her med sommerfugler i magen. Norge er åpent! Vi er i gang igjen, på ekte!

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM KOM I GÅR OG LAGDE EN FANTASTISK RAMME!

--

I morgen setter guttæne snuta mot Manglerudhallen for en ny dyst. Det er et som er fint med idretten, vi kan slå tilbake raskt!

BERTEL O. STEEN ER #EnAvOss! På Sørlietorget holder Ulf og hans BERTEL O. STEEN hus. Ulf og Sparta er enige om avtale som gjør BERTEL O. STEEN til gullpartner i Sparta Amfi!

Vi spurte Ulf om hans forhold til arbeiderklubben på Brevik:

Sparta Sarpsborg har i mange år vært en bauta i Norsk hockey, der de har vært et samlingssted for hockey interesserte Sarpinger og Østfoldinger generelt. De siste årene har det vært et identitet skifte i klubben som jeg tror har vært ensbetydende positivt.

Der det tidligere var spiller utskiftninger så hyppig at selv de mest hardbarkede supportere ikke hadde lært seg navnene til spillerne, til dagens klubb og kontinuitetsbærere i spillerstallen. Sparta Sarpsborg ser også utenfor sin ishall, gjennom «En av oss» fondet skaper de gode opplevelser og muligheter for de av oss som av forskjellige grunner ikke har de samme ressursene til å se eller spille hockey. Det kan være husholdninger som sliter med knappe ressurser, til felles feiring av julaften i Sparta Amfi.

De har også fra 2019 innledet et samarbeid med Sykehuset Østfold Kalnes, avdeling Barn og Ungdom der spillere besøker avdelingen og har en liten «timeout» med barna fra sykehushverdagen.

Dette har skapt en ny identitet, en ny folkelighet og et forsterket omdømme på byens iskrigere og på Sparta Sarpsborg som klubb, og det er dette som er Spartas DNA. Vi i Bertel O Steen Sarpsborg ønsker å være en del av dette, og derfor er vi samarbeidspartner.

Stolt #EnAvOss partner.

Ulf Johannesen

Daglig leder

Vi er ekstremt ydmyke og takknemlige, Ulf!

Hvis du skulle være nysgjerrig på hvilke biltyper BERTEL O. STEEN tilbyr, så stikk innom BERTEL O. STEEN på Sørlietorget eller sjekk www.bos.no for din neste bil.

--

DICKENS SARPSBORG ER #EnAvOss!

Jørgen og gjengen er selvsagt blå. Selv etter et år med korona, stengte kraner og tomme lokaler, er Jørgen ikke i tvil.

DICKENS SARPSBORG er selvfølgelig med som bronsepartner i #ByensKrigere

DICKENS SARPBORG er en bauta og en institusjon i byen vår. I snart 40 år, har Sarpingen fått servert nydelige retter og herlige drikker fra Kurland.

Vi er så glade for at vi kan kalle DICKENS SARPSBORG #EnAvOss

--

FRIELE ER #EnAvOss

Norges eldste kaffehus er selvfølgelig erkeblå i år også! Katrine og hennes FRIELE sørger for at kaffetørste Spartanere får seg en varm god kopp. Katrine og FRIELE står klare til å serve deg og din bedrift med et komplett og et enkelt kaffehold.

Som Katrine ville sagt: Husk å smile, ta en kopp med FRIELE!

Friele er bevisst sitt samfunnsansvar og vi stiller derfor krav til våre leverandører om miljø og sosiale forhold, og bidrar til forbedringstiltak slik at leve- og arbeidsvilkårene til kaffebøndene blir bedre.

Vi er så glade for at våre partnere har disse verdiene, vi blir ekstra stolte av å kalle FRIELE #EnAvOss

--

QUALITY HOTEL SARPSBORG ER TILBAKE I AMFI`N!

Etter et knalltøft år, syns QUALITY HOTEL SARPSBORG at det var på tide å komme tilbake til Sarpsborgveien 10 og katedralen midt på Brevik. Vi gleder oss til å se dere på kamp!

Takk for at dere er #EnAvOss

--

På drakta, på vantet og på Sparta Amfi`s LED-skjermer. Ja der finner vi ØKONOMI-DELER AS!

Robin og hans ØKONOMI-DELER AS er like bra på levering, pris og service som de er på å støtte idretten i vakre Sarpsborg. Vi er ydmyke og stolte over å kunne kalle ØKONOMI-DELER AS #EnAvOss

--

I nabohuset til Amfi'n der ligger GRETLAND BIL. Gretland Bil sørger for at #34 Jake Patterson kommer seg fra A til Å. En Canadenser i EL-Bil er ikke bare bare, så om du skulle havne bak denne flotte Golf –e i køen over Sarpebrua så legg deg på hornet!

--

Nå gjenstår det bare å ønske dere alle en fin helg, i en uvanlig regntung Solby! Og på lørdag håper vi gutta spiller så det varmer et hvert sarpehjerte i garasjen på Manglerud!

#EnAvOss