• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Mandag Man 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Søndag Søn 3 April Apr
Tirsdag Tir 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Lørdag Lør 9 April Apr

«Børre» med videre

Hardt arbeidende Eirik Børresen er også en av oss de to neste sesongene.

Hamar-gutten kom før sesongen 14/15 fra Storhamar og har spilt to ganger tre sesonger i den blåhvite drakta bare avbrutt av en sesong i Stavanger og Stjernen. Nå er han klar for to nye sesonger, hans syvende og åttende i Sparta. Det gleder ett hvert blått hjerte!

Det er jeg veldig fornøyd med, fordi jeg trives veldig godt i Sparta og i Sarpsborg. Gruppen vi har er veldig bra, med et godt miljø. Vi viste i år at vi har noe på gang og det vil jeg være med på og løfte videre, sier Eirik Børresen til Sparta media.

En som også er veldig fornøyd er sportsjef Henrik Malmström.

Med Eirik så vet man alltid hva man får, en hardt arbeidende spiller som tar de rollene han får og er proff både på og utenfor isen. Han er en av bærebjelkene i laget og passer godt inn i vår vei videre med kontinuitet i alle ledd. Spiller stort sett 3 og 4 rekke, men som også gjør en veldig god jobb når han spiller høyere opp i rekkene. Han tar lett til seg tilbakemeldinger og jobber knallhardt. Bra i Box-play og stiller krav til andre rundt seg. Vi er og er strålende fornøyd med å ha han på plass i to sesonger til.

Med Eirik på plass så begynner man å sette laget på alvor, og en spiller som Børresen som sjelden stjeler overskriftene, men som alltid leverer, er gull verdt å ha med videre.

Fakta:

• Eirik Børresen

• 30 år

• Moderklubb: Storhamar

• Tidligere klubber: Storhamar, Stavanger, Stjernen

• Klar for 2 nye år, hans syvende og åttende i Sparta

• 192 seriekamper og 41 sluttspillkamper for Sparta

• 42 mål og 60 assister

Eirik Børresen er #EnAvOss