• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Søndag Søn 7 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Vi låner Øby-Olsen til 15. Februar

IK Oskarshamn og Sparta har blitt enig om en låneavtale for Sarpingen Mikkel Øby-Olsen.

Mikkel Øby-Olsen kommer til Sparta i første omgang for å forsterke Sparta fram til 15. februar, da både det norske og svenske overgangsvinduet stenger. Sparta ønsker å beholde Mikkel ut sesongen, men det blir opp til Oskarshamn å bestemme hvor han avslutter sesongen.

Sportssjef Jonas Holøs har jobbet lenge med å få i havn denne avtalen, og er trygg på at Mikkel kommer inn for å forsterke Sparta.

Vi får en powerforward som kan score litt mål og bidra offensivt for oss. Han kommer til å ta en plass i en av topprekkene våre, forteller Holøs om lagets siste tilskudd. «Mikkel har ikke spilt så mye i år, han har hatt noen innhopp i SHL og vært ekstraforward der, i tillegg til 6 kamper på utlån for Karlskoga i HockeyAllsvenskan. Vi får en spiller som vil bidra, men vi må gi han litt tid til å komme inn i spillesystem og kampform,» avslutter sportssjefen.

Les mer om signeringen hos vår Generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad HER!

Mikkel spilte hele barndommen i Sparta, og var ansett som et stort talent. Her gikk han gradene helt opp til U20 lget vårt, før han valgte å avslutte sesongen 2017/18 hos de røde i den andre byen. Deretter tok han steget til Sverige og Huddinge sitt J18-lag sesongen etter, da han var 16 år. Det vil derfor bli en A-lagsdebut for moderklubben på Øby-Olsen når han endelig får ta på seg Spartadrakta igjen. Mikkel ankommer Sarpsborg allerede i kveld, og vil gå på is med resten av laget i morgen kl 9:00.

--

Navn: Mikkel Øby-Olsen

Alder: 21 år

Moderklubb: Sparta Sarspborg

Høyde: 180 cm

Vekt: 84 kg

Fatning: Right

Se profilen til Mikkel på Eliteprospects her

Vi ønsker Mikkel Øby-Olsen velkommen hjem, om så bare for en kort periode, og gleder oss til å se han på is i den blå drakta igjen!

Mikkel Øby-Olsen er #EnAvOss