• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Lørdag Lør 16 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Fredag Fre 29 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Søndag Søn 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov

Ny fystrener

At laget er i god form når isen ligger klar og kampene drar i gang igjen blir Arttu Niskakangas sitt ansvar fremover.

Isen har smeltet og guttæne er i gang med forberedelsene til neste sesong. At de er i god form når isen ligger klar og kampene drar i gang igjen blir Arttu Niskakangas sitt ansvar, og det skal han gjøre i nærheten av Sparta Amfi, nærmere bestemt hos vår nabo i ABB-bygget, InterPadel, der han også til daglig jobber som personlig trener.

Finnen er godt kjent for mange av dere, da han har spilt mange kamper i Sparta Amfi siden 2015. Det har aldri vært i Sparta-drakt, men han har definitivt gitt Sparta tøff motstand både med Narvik og Stjernen siden 2015. Nå har vi endelig fått signaturen hans; Som fysikalsk trener!

Det er den 34 år gamle finnen som skal ha ansvaret for den fysiske treningen i Sparta fremover. Han har i første omgang skrevet en ettårskontrakt med klubben, og skal være tilstede i treningshverdagen til Guttæne hele sesongen, og gi de individuell og tett oppfølging uansett årstid.

Arttu har allerede hatt de første øktene sammen med laget, og vi ser at han både er dyktig, brenner for yrket sitt, og har god erfaring med hvordan hockeyspillere ruster seg best mulig inn mot en ny sesong.

Niskakangas gleder seg til å ta fatt på oppgaven

«Det er virkelig flott å få jobbe spesielt for sparta som fysisk trener. Sparta har en skikkelig god treningskultur, og jeg passer godt inn i den. Det er veldig positivt at Sparta også ønsker å satse på en fystrener, for det er en veldig viktig del av en hockeyspillers hverdag, ikke bare på sommeren. Det er også viktig med langsiktig arbeid, og resultatene kan begynne å vises etter en lengre tidsperiode», sier Arttu selv om ansettelsen og hans tanker om å jobbe med denne biten av spillernes hverdag.

«Jeg er glad for at Sparta ønsket meg som fystrener hele sesongen og ikke bare på sommeren, og mitt eget mål er å være i Sparta lenge, slik at det også blir lettere å utvikle spillere. Min filosofi er at laget og enkeltspillere nå ikke skal få en ny fysisk trener hvert år. De får nå kontinuitet og bedre oppfølging til å ta de stegene de trenger for å bli enda bedre hockeyspillere over lengre tid. Dette vil også hjelpe laget å lykkes på lang sikt. Spartas mål er å være det best trente laget, og jeg lover å gjøre alt jeg kan utenfor isen for å sikre at dette skjer», avslutter Niskakangas, før han fortsetter oppfølgingen av spillerne under dagens tester på InterPadel.

Du kan følge sommertreningen til guttæne på vår Instagram- og TikTok-konto @SpartaSarpsborg.