• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 37

HJEMMEPREMIEREN UNNAGJORT

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.hitrafrakt.no er stolt partner av Spartas fredagsblogg! HEIA SPARTA!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

--

Vi lar skuldrene senke seg littegranne for helga, og gleder oss til kamp på løkka i morgen!

2106 fantastiske publikummere i landets eldste ishall fikk se Sparta seire på straffer mot den regjerende norgesmesteren i går. For en kamp det ble! Nei det der var moro gett! I morra tar vi nye tak og klinker til mot Grüner.

--

NY MANN INN!

Remi Webjørnsen har et hockeynavn som klinger godt. Remi og hans Norsk Saneringsservice AS er #EnAvOss!

Vi er så glade for at NSS er klare for Sparta!

Vi er ett selskap eid av NRC Group ASA som har sete i Norge, Sverige og Finland. Norsk Saneringservice AS har avdelinger i hele Norge. Men sitt hovedsete i Oslo hvor jeg har bygget opp en avdeling de siste årene. Men det er en tid for alt, Og nå er tiden for å bygge en avdeling med sete i hjertet av gamle Østfold og bli en del av den lokale næringen her.

Vi ser etter ca 20 nye medarbeidere som forhåpentligvis er fantastiske særpinger til og være med å bygge en ny avdeling her i Sarpsborg. Vi har etablert oss nå i flotte lokaler i ABB bygget. Så det skal bli godt og vie tiden min her hjemme de neste årene. Vi gleder oss til tiden fremover og er nå en stolt støttespiller av Sparta.

Er du på utkikk etter ny jobb? Nøl ikke med å ta kontakt med Remi på telefon: 976 68 888 eller send en mail på [email protected]

NORSK SANERINGSSERVICE ER #EnAvOss!

MEN det stopper ikke der: NORSK SANERINGSSERVICE klinker til og gir 100 ståplass-billetter til Blue Warriors! Dette vitner om et fantastisk samfunnsansvar, og Remi sørger for at 100 personer får en pause fra hverdagen og kan nyte ishockey på toppnivå i Sparta Amfi! Herlig!


PSS er #EnAvOss!

Andreas og Henning har blitt enig. Det er veldig bra, for da har vi blide folk fra PSS som sammen med våre fantastiske vakter og verter sørger for toppstemning i Amfin!

Vi er så glade for at dere er #EnAvOss


Med Paulius inn i laget fikk vi ikke bare en fantastisk spiller og figur, vi fikk også bli kjent med Ole-Henrik. Ole-Henrik er sjefen for EXTRALAGERET AS og er #EnAvOss!

Vi gleder oss stort over at vi sammen skal helt opp til topps! Sjekk opp www.extralageret.no neste gang du tenker at nå hadde det vært kjekt med større lagringsplass!


BILBUTIKK1 PÅ TUNEJORDET ER #EnAvOss!

Volvo og Renault-forhandleren på Tunejordet er tilbake i Sparta Amfi! Vi gleder oss stort til en hel sesong sammen med dere!

--

God helg Sarpsborg, så ses vi til nok en morsom kveld i amfi'n allerede på tirsdag! Lykke til mot Grüner til Guttæne💙