Storhamar
STO

Straffet hardt

Effektive Storhamar straffet Sparta knallhardt og man dro tomhendt hjem fra Hamar

Dagen hvor det var stang ut og marginer imot, mens hjemmelaget opplevde det motsatte. Vertene var bedre der det gir tellende resultat og tok vare på sine muligheter samtidig som Stensrud stod bra bakerst. Samtidig hadde man en på innsiden av stengene og en som alle trodde var inne som etter video var tverrligger, samt flere store muligheter som ikke ville inn. Kort oppsummert, bra spillemessig kamp med et dårlig resultat med hjem. Nye tak torsdag da Vålerenga kommer på besøk til Amfi’n.

Storhamar i føringen To lag som gikk ut og kjente på det og det var tidvis stillingskrig de første ti minuttene. Begge lag hadde dog et par gode muligheter hver og man fikk et ordentlig trykk i overtall. Dessverre klarte man ikke å utnytte dette. I stedet var det Storhamar ved Danielsen som tok ledelsen ved et velplassert skudd der det var trafikk foran og dekket sikten til Kevin Carr. Hjemmelaget fikk et lite overtak etter målet og doblet ledelsen rett før hvilen etter at Gendrom var frampå etter en målvakt-retur. Man hadde sine gode muligheter i første, men det var vertene som tok best vare på de mulighetene man fikk.

Dårlig betalt Man gikk ut i hundre og det var Spartas periode fra start nesten til mål i midtperioden. Et ordentlig trykk vedvarte, men det så lenge ut til at stengene og Stensrud skulle stå i veien for scoring. For Niklas Roest hadde to i stengene og puckene haglet rundt Stensrud i Storhamar-målet. Mål ble det ikke før Kristian Jakobsson fikk den tiden han trengte, et par steg og klink kryss sørget for en velfortjent redusering. Flere fikk man ikke og i sluttminuttene fikk hjemmelaget muligheten i overtall og det hadde vært lite fortjent med en ny scoring. Men, man holdt unna og full spenning før siste tjue. Straffet knallhardt Man gikk ut og tok kommandoen fra start også i tredje periode, men dette var matchen man ble straffet for å ikke ta vare på egne muligheter samtidig som Storhamar hadde flyt framover. En ulykksalig tabbe fra Carr og et mål til i undertall så var en oppløftende kamp spillemessig gjort om til null og niks. Da gikk lufta ut og Storhamar fikk ytterligere et mål og vant klart i en match som fort kunne endt annerledes.

Kampfakta: Storhamar – Sparta 5-1 (2-0,0-1,3-0)