• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar

Spartabloggen uke 4

HER HER`N IGJEN! FREEEEEEDAG!

Endelig er det fredag her i Sarpsborgveien 10. Guttæne kommer i fra to helt nydelige seiere på rad denne uka og i morgen står Stavanger på andre siden av rødlinja. Guttæne er tente som tusan og lover skikkelig SPARTAHOCKEY!

Billettene flyr ut av Appen så her blir det jaggutimæ god gammaldags hockeytrøkk i ærverdige Sparta Amfi! Som vi gleder oss!

Som sagt så spellær guttæne fantastisk ishockey her nede i Sarpsborgveien om dagen, og det blir spennende, mildt sagt, inn mot et sluttspill! Vi heier på dere!

--

Sparta mot Toppen er 20 år, og nå er de tilbake i manesjen! De arrangerer AFTER ICE i morgen og vi er så glade for at Spartas hemmelige hjelpere er tilbake!

Pølsekiosken til Jonas Andersen har blitt oppgradert med skilt. UTNE ELEKTRO skal pryde kiosken i to år og vi er sikret oss levering fra BS MONTASJE. Dere! Det er så gøy i Sparta Amfi om dagen så vi hakke ord!

I morgen så er Einar på plass i kuben og han melder om at han gleder seg til den store overraskelsen som skal skje før kampen. DET blir så gøy!

--

Ukens nyeste tilskudd i partnerpoolen vår er SABI SUSHI!

Sergio og Tania er så klare for Sparta! Vi anbefaler alle til å følge med på Facebook-siden til Sabi sushi Sarpsborg i morgen! Der skjer det mye gøy! Å du? Nå gjelder det å ha SpartaAppen! SABI SUSHI kommer med de absolutt beste tilbudene der først!😀

SABI SUSHI ER #EnAvOss

--

Svendsen og Dalen har vært hos hele byens favorittfrisør nemlig Cornelius Monstad og rødda opp i de små grå. Man blir jo smått nostalgisk av å være oppe hos han vettu! Helt i fra '73 har det vært minimum én Monstad i Spartafamililen. Kontinuitet er vi glade i!

Uka har ellers bestått i helt sjukt mange spennende møter, det gir oss en fantastisk tru på framtiden! Vi skal bare gønne på😊

GOOOOOD HELG SARPSBORG!

--

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--