• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Mars Mar
Fredag Fre 11 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 26 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Tirsdag Tir 13 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des

Spartabloggen uke 39

Fredagen er endelig her, nå kjenner vi virkelig at det begynner å dra seg til!

Det var en gooood gjeng bestående av mennesker med bankende blå-hvite hjerter som kom på dugnad i landets eldste ishall i dag. FOSBY AS stilte med lift og kyndig hjelp for Jan Håkon som hadde noooooen startvansker, men som etter hvert fikk losa liften både inn og ut og opp og ned.

TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE SOM STILLER OPP FOR SPARTA, VÆRE SEG PÅ DUGNAD OG ELLERS I DET DAGLIGE! UTEN DERE BLIR DET VANSKELIG Å DRIVE KLUBB!

--

Så hva ellers har vi gjort denne uka, lurer du sikkert på?

Joda, vi har rukket litt salg innimellom alle turene til NOR-PROFIL AS i Moss også. Men først må vi skryte litt av Kim hos NOR-PROFIL AS. Her ringer vi, mailer i enninga og sender sms over en lav sko. Alltid er svaret det samme: «kom i morgen du, så er det klart.» Takk for at du gjør hverdagen smidig som smørefett på en gravemaskin, og takk for at NOR-PROFIL AS er #EnAvOss.

--

Apropos gravemaskin! Mine damer og herrer, gutter og jenter, i dag fyller en hedersmann år! En mange, mange, mangeårig partner fyller i dag 60 år! Jon Fosby, sjefen over alle sjefer hos ja, du gjettet riktig FOSBY fyller 60 år! DE HJERTELIGSTE GRATULASJONER FRA ALLE OSS HER I SPARTA SARPSBORG! NYT DAGEN DIN, OGSÅ HÅPER VI DU FÅR SÅ MANGE GAVER AT DU MÅ PAKKE OPP HELT TIL SØNDAGSKVELDEN!

--

I jernbanegata, midt i hjertet av vakre Sarpsborg finner vi TRYGG PIERCING & BODYART! Trygg Syversen og hans Henriette har mange år bak seg på tribunene i Sparta Amfi. Etter litt jangling og noen kopper kaffe var det klart : TRYGG PIERCING & BODYART ER #EnAvOss!

TRYGG PIERCING & BODYART har flotte lokaler i Jernbanegata 12, stikk innom hos Spartas nyeste partner om du vil ha nese-ring eller nye hull i øra!

--

I Moss har vi Roar hos MOSS TURBUSSER AS, som med nyfoliert buss selvfølgelig er #EnAvOss også denne sesongen! Bussen til Roar ble foliert av en annen SpartaPartner, nemlig BS REKLAME AS. Gunnar Andrè Bjerke har virkelig lagt seg i sælan og levert fra øverste hylle! Takk for at dere er #EnAvOss!

--

Vår eminente materialforvalter, kokk og humørspreder Super Ray har også fått folie på sin bil! Her er det mannen som hadde hele hvite isen i sin hånd, Jonas Elofsson hos DEKORPROFILERING som har levert et praktfullt eksemplar av en bil! Fantastisk flott ble den! Takk for at dere er #EnAvOss!

--

Denne uken har også gutta spilt to kamper, begge har endt i seier! Mot Manglerud Star på tirsdag trengte vi en periode på å våkne, og sette standarden!

Torsdag var gutta i Asker, her fikk vi tidvis vist fram hva vi kan, å det med mange forfall. Er det flere enn oss som gleder seg til ny sesong??!

I morgen kommer Lillehammer på besøk, ett Lillehammer som har forsterket med den tidligere NHL spilleren Andreas Martinsen. Så gjenstår det å se om det holder til og tukte våre gutter!

Dette er årets siste treningskamp, og har du ikke sesongkort i år blir det også siste mulighet på lang tid å se livehockey i Amfi'n. Vi slapp enda flere billetter i dag, så fort deg inn på appen og kjøp din billett NÅ!

Vi ses på kamp og høres til uka, Heia Sparta og god helg fra alle oss i Sarpsborgveien 10!

-Artikkelen er gitt deg i samarbeid med https://www.furniturebox.no/