• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 2 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
I dag 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Tirsdag Tir 7 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

SPARTABLOGGEN UKE 40

Fredagsbloggen, det sikreste tegn på helg!

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no

www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

--

Vi har fått en smakstart på sesongen. Det er godt humør i gangene i landets eldste ishall og vi gleder oss til at vi endelig skal treffes på kamper og rundt om i Amfi'n `hver eneste dag!

På torsdag var nærmere 30 samarbeidspartnere innom Café pucken. Her hadde våre eminente kokker, Anne-Kirsten og Øivind sørget for nydelig frokost til de fremmøtte. Sjur Robert kom innom og fortalte litt om dagens tropp, skader, hverdagen og hvor veien videre går.

De frammøtte var glade og fornøyde og gleder seg til neste gang. #EnAvOss

--

Våre fantastiske supportere lager endelig liv og røre i Sarpsborgveien 10. Våre evigunge gutter og jenter i støttegruppa U20, som for øvrig ikke må forveksles med juniorlaget, men som kaller seg selv U20, da pensjonen blir utbetalt den 20, har pusset opp Amfi`n, de har pusset opp Cafè Pucken, de sørger for at det er en sann glede å komme på jobb. Det er noen år med herlige historier og minner som skal fortelles om i løpet av en dag. Dette er det som gjør Sparta unikt. Det er plass til alle og vi er glade for at nettopp du er #EnAvOss

--

Jo! Vi har jo vært til med kulepenn og papir igjen også!

ELECTRIX ER #EnAvOss!

Alexander og Mikael kalte inn til lønsj i Rådmann Siras vei 1, agendaen var klar: VI SKAL VÆRE MED I SPARTA!

35 minutter, og en karbonadelønsj senere så har ELECTRIX signert avtale som gjør at dem er synlige på LED-Skjermene i Sparta Amfi samt POWERBREAK!

www.electrix.no kan vi lese hva firmaet som er det seneste tilskuddet i Spartafamilien kan hjelpe deg eller ditt prosjekt med.

-Provisorisk infrastruktur

-Byggestrøm

-Leder For Sikkerhet

-Arbeid Under Spenning (AUS)

-Til og frakobling

-Distribusjonsnett

-OPGW/Fiber

Om ELECTRIX sine grunnverdier kan Alexander si følgende:

Electrix sitt hovedkontor er strategisk plassert rett ved E6.

Electrix startet i 2020, og vi slipper derfor å bære med oss umoderne løsninger og gammelt tankegods. Samtidig har vi lang bransjeerfaring fra andre selskaper. Men som et mindre selskap har vi rask responstid og lavere kostnader. Det kommer deg til gode. Vi er prekvalifisert til å levere arbeid til nettselskapene Elvia, Norgesnett og Glitre Energi Nett. Vi har alle nødvendige godkjenninger for arbeid på høy- og lavspenningsanlegg.

Når vi jobber for deg, jobber vi også for klimaet. Vi tenker klima og miljø i alle deler av arbeidet. Electrix konkurrerer på kvalitet, pris og effektivitet, samtidig som vi bidrar sterkt til grønne bygge- og anleggsplasser. Grønn tankegang og klima preger alt vi gjør. Med våre smarte, enkle og innovative systemer for bestilling og håndtering av prosjekter, er vi i en prima posisjon til å jobbe grønt og klimavennlig.

Fra sine seter i Sparta Amfi så spurte vi om motivasjonen til å velge Sparta «Vi ville inn i Sparta, først og fremst fordi vi elsker Sparta. Sparta har vært en grunnpilar i oppveksten og vi har alltid sagt at når vi blir store nok, da skal Sparta nyte godt av det! I det siste har vi også blitt mer og mer oppmerksom på den gode jobben som gjøres i B2B nettverket, og her skal vi nyte godt av Pernille og Jan Håkon som vi føler er på hugget når det gjelder oss partnere.

B2B er noe vi i Sparta jobber hardt med. Her er Spartas Pernille Wehler og Jan Håkon Dalen, helt klar i sin visjon. Vi skal bli regionens beste nettverk!

Her har vi en historie fra RØRCOMPANIET og RAKKESTAD OPTIKK

RØRCOMPANIET er en rørleggerbedrift som leverer tjenester til entreprenører, offentlig byggherrer å eiendomsutviklere.

Høsten 2020 får RØRCOMPANIET krav om vernebriller på flere byggeplasser. Vernebriller i seg selv er ikke noe nytt. Men det nye var nå at flere ansatte måtte ha briller med styrke. Så da måtte vi handle raskt! Det enkleste hadde jo selvfølgelig vært å sendt gutta til en av de store kjedene i nærmiljøet her i Sarpsborg.

Men med mange år som stolt Partner i Sparta på samvittigheten, sa et klokt hode i RØRCOMPANIET, «Vi sjekker partnerlisten i B2B-nettverket i Sparta!»

Der dukket navnet til RAKKESTAD OPTIKK opp.

Etter en hyggelig telefon til Christian Møller, startet hjulet å rulle raskt. Her ble det vernebriller til ansatte samt databriller til oss som trenger det.

Skulle du nå tenke «Off, det er langt til Rakkestad.» Kan vi skrive under på denne servicen du får der er verdt hver eneste Kilometer!

Mvh Egil A. Borge, Rørcompaniet.

Christian Møller i RAKKESTAD OPTIKK var en glad mann når vi tok en telefon til indre Østfold denne regntunge tirsdagen. «Egil og Rørcompaniet ja! Ja du kan sitere meg på at uten dere i Sparta, så hadde ikke jeg engang vært på radaren. Så B2B-nettverket, det virker!»

Vi blir stolte og glade for å høre om at vi handler av hverandre. Vi gleder oss over at nye allianser dannes og at Spartas B2B-nettverk skaper resultater for våre partnere.

--

I vakre Skjeberg, ja der finner vi NIOS AS, NIOS er en forkortelse for NORSK INDUSTRI & OFFSHORE SERVICE.

Espen og Geir-Inge, samt resten av gjengen i Stasjonsveien 84 leverer alt innen -HYDRAULIKK

-SVEISING

-MEKANISK VEDLIKEHOLD

-MASKINERING

-AUTOMASJON

-TRANSPORTBÅND

Å skulle det knipe, ja da tilbyr NIOS AS også utleie av personell, onshore så vel som offshore!

Visste du at NIOS AS i høst åpner distriktets mest omfattende spesialbutikk for hydraulisk utstyr og deler? Nylig overtok NIOS AS forhandleransvaret for hele Østfold av merkevaren PARKER.

PARKER er et internasjonalt kjempekonsern som daglig leder Espen Pedersen er utrolig stolt av at velger å satse på hans bedrift. I de oppgraderte lokalene i stasjonsbyen i Skjeberg, har Espen og gjengen nylig innredet en butikk. Stikk innom da vel!

NIOS AS ER DIN LEVEREANDØR INNEN PARKER-PRODUKTER!

Skulle du være nysgjerrig på hva NIOS AS kan hjelpe deg og din bedrift med, ja da slår du en pling til Espen på: 906 34 790, sender en mail til: [email protected] eller stikker innom NIOS AS i Stasjonsveien 84, 1746 SKJEBERG.

Vi i Sparta, er enormt stolte av å ha NIOS AS i vårt nettverk. En solid forsterkning som vi sier i idretten!

NIOS AS, #EnAvOss

Etter en tøff kveld på Hamar i går har vi rettet blikket mot morgendagens storkamp mot de rød fra den andre byen! Vi holder felles studiosending sammen med Stjernen der dere får intervjuer og informasjonen dere trenger fra begge klubber, samt god underholdning. Vi hører rykter om at de har klart å prakke på folk nesten alle billettene de har liggende ute i appen sin, så vil du se den live må du være rask.

Vi krysser fingrene for at gutta tar med 3 etterlengtede poeng fra Stjernehallen. HEIA BLÅ!!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en flott helg og avslutning på høstferien, hilsen alle oss i Sparta Sarpsborg! #EnAvOss #ByensKrigere