Storhamar
STO

Tomgang på Hamar

Seiersrekken ble brutt da Sparta fikk en tung kveld borte mot Storhamar.

12 kamper endte seiersrekken og man klarte aldri å komme opp på sedvanlig nivå i denne matchen. Hjemmelaget var best gjennom tre ganger tjue og vant fortjent, men det er bare å gnugge på og sjanse for å slå tilbake kommer heldigvis fort. For allerede lørdag venter Vålerenga hjemme i Amfien.

Ingen god åpning Det var vertene som kom best i gang og skapte en del farligheter foran Tobias Normann, men det ble med den ene scoringen i overtall. Man jobbet seg gradvis mer og mer inn i kampen og nærmest scoring var Henrik Lilleberg Knold som dro seg elegant igjennom, men ble tatt i avslutnings øyeblikket og det ble spill 5-4. Tross godt overtall manglet man det siste, nemlig scoring. En litt laber første tjue endte med 1-0 til Storhamar.

Storhamar styrte midtperioden Man hadde et håp om at det skulle bedre seg i andre periode, men dette var Storhamars periode med noen få unntak. Tobias Normann stod bra bakerst, men kunne lite gjøre med målet til Djupvik Løvlie som stod helt fri i slottet. Hjemmelaget hadde flest målsjanser og var best i banespillet så helt ufortjent var det ikke med 0-2 etter to perioder, men to skudd i treverket der det ene skjedde like før Storhamars andre scoring kunne fort ting vært annerledes. Det skal sies at også hjemmelaget smalt i stengene ved et par anledninger, men dette var ikke kjørt etter to perioder.

Ville seg ikke Dette var ikke Spartas kveld og det kladdet fra start til mål. Selv med fire minutter i overtall i starten av tredje kom den forløsende scoringen. I stedet var det Storhamar som litt heldig via en skøyte satte det tredje og kontrollerte deretter kampen inn.

Kampfakta:

• Storhamar – Sparta 3-0 (1-0,1-0,1-0)
  • Ca. 2 400 tilskuere i CC Amfi
  • 05.51, 1-0 Simen Andre Edvardsen (Eskild Bakke Olsen, Andreas Hjelm), PP1
  • 33.26, 2-0 Jonas Djupvik Løvlie (Adrian Saxrud Danielsen, Petter Birkheim Andersen)
  • 51.07, 3-0 Simen Andre Edvardsen (Andreas Dahl, Jacob Lundell Noer)
  • Utvisningsminutter: Storhamar 5x2, Sparta 6x2