• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 14

SYVENDE OG AVGJØRENDE!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no,

magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

Vi er i semifinaler og dagen før dagen er magen løs og trua fast!

Vi presser fram en syvende og direkte avgjørende kamp i DNB Arena på lørdag. Her har LUDVIG KAMPERHAUG AS, ANLEGG & INFRASTRUKTUR AS og våre venner i ELECTRIX bestemt seg for å betale for busser slik at flest mulig Spartanere skal komme seg til Stavanger og gi laget ekstra energi!

TUSEN TAKK GUTTÆR!!

Hva annet har vi røra med denne uka? Joda, vi har blitt kjent med Vidar Steen hos STEEN & OLSEN AS som leverer alt innen betongarbeider. Han er supersarping, og er fast inventar på Enenda og guttæne våres på stadion. NÅ ER`N JAGGUTIMÆ SPARTAGUTT Å!

Vidar har sagt at han skal ha LED-skjermer i amfi`n, og signert på en avtale som gjør STEEN & OLSEN AS til Bronsepartnere i klubben langs Sarpsborgveien 10.
Skulle du være nysgjerrig på hva STEEN & OLSEN AS kan hjelpe deg med, stikk innom Steen & Olsen AS - Velkommen og la deg inspirere!

VI GLEDER OSS STORT OVER AT VI KAN KALLE STEEN & OLSEN #EnAvOss!

Fredrik Aune fra NAF ØSTFOLD er også #EnAvOss dem TO neste åra!

NAF ØSTFOLD er dermed partner av resultatservicen på kuben. Fredrik står klar for å hjelpe deg med alt innen reparasjoner og EU-kontroller. Alt du trenger å gjøre for å få orden på sysakene er å ringe: 466 38 164 og han er parat!

NAF ØSTFOLD ER #EnAvOss!

I fantastiske Skjeberg der finner vi Per Gunnar og hans ST REGNSKAP CONSULT AS!

Per Gunnar har blitt erkeblå og øker sitt engasjement til BRONSEPARTNER!

Vi blir så glade! Det er langsiktighet og sammen vokser vi. Skulle du trenge regnskapstjenester i verdensklasse, ja da anbefaler vi deg og logge deg inn på: www.st-regnskap.no å ta kontakt!

ST REGNSKAP CONSULT AS ER #EnAvOss!

KORNSPESIALISTEN AS er #EnAvOss!

Hans Einar og hans Kornspesialisten AS er ny bronsepartnere i byens hockeylag! Dette er vi enormt stolte over og Kornspesialisten AS vil få et helt eget seil oppunder taket i katedralen på Brevik. Vi gleder oss til framtiden sammen, Hans Einar!

--

Gutta er trygt framme i Stavanger og testet ut isen i dag, spiser godt og hviler mye for å være 100% klare til den avgjørende 7. semifinalen i morgen i DnB Arena. Nå gleder vi oss til å ta imot mange finale-sugne SÆRPINGER i morgen, og støtte gutta i kampen om FINALEPLASS.

Vi ses i DnB Arena ;-)

HEIA SPARTA