• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Eliteserien i ishockey blir Fjordkraftligaen!

Torsdag annonserte Norges Ishockeyforbund og Norsk Topphockey at Fjordkraft blir ny ligasponsor for norsk ishockeys øverste divisjon på herresiden.

  • Vi er utrolig stolte og enormt glade over at Fjordkraft vil være ny ligasponsor for Eliteserien, sier Tage Pettersen, ishockeypresident i Norges Ishockeyforbund (NIHF).

  • Fjordkraft er en stor og viktig aktør i markedet, og vi setter stor pris på at de nå vil være med på å bygge norsk ishockey videre. Sammen med klubbene skal vi gjøre Fjordkraftligaen til et fantastisk produkt, både for publikum, TV-seere, spillere og sponsorer, avslutter Pettersen.

Avtalen strekker seg over tre år, og varer ut 2022/23-sesongen. Njål Berge, styreleder i Norsk Topphockey, deler ishockeypresidentens optimisme.

  • Vi er glade for å få en av Norges mest spennende merkevarer med på laget. Som oss, er Fjordkraft en offensiv utfordrer, og vi gleder oss til sammen å vinne de Norske hockeyhjertene, sier Berge.

  • Det er mye spennende på gang i norsk hockey for tiden med inngåelse av en tiårig TV-avtale og bygging av nye, moderne anlegg. Den utviklingen ønsker Fjordkraft å være en del av, sier Stian Madsen, sponsorsjef i Fjordkraft.

Også Ottar Eide, generalsekretær i NIHF, er godt fornøyd med den nye avtalen, og mener det er fint at ligaen nå vil bli utfordret på bærekraft.

  • Å få Fjordkraft inn som ligasponsor viser oss at ishockeyens omdømme og merkevare står sterkt. Videre er jeg glad for at Fjordkraft vil utfordre ligaen på å bli klimanøytral. Den utfordringen og det samfunnsansvaret skal vi ta. Herrelandslaget vårt har tidligere blitt utnevnt av FN til verdens første klimanøytrale landslag, og bærekraft er et av fokusområdene i strategiplanen vår for de neste fire årene, forteller Eide.

Startskuddet for seriestart i Fjordkraftligaen går førstkommende lørdag 3.oktober, med fem kamper og full runde.