• Hovedpartnere

    Partnere

SPARTABLOGGEN UKE 48

Det er fredag igjen, men for oss i Sparta føles det som en hvilken som helst annen dag denne uka.

Vi sitter fortsatt i karantene hele gjengen, og har verken hatt pølsefredag på kontoret eller vanlig arbeidsdag på en uke, og enda sitter vi her noen dager til og. Etter en hektisk og tøff uke er vi snaaaart tilbake i vanlig drift.

Vi fikk oss litt av et sjokk da ikke mindre enn 14 av oss fikk tilbake positive prøvesvar på Covid-19 denne uka, og det hele har vært ganske surrealistisk. Hele gjengen er i karantene, og vi valgte derfor å avlyse og stenge alt denne uka og holde en lav profil, både Instagram takeover, Sparta-shoppen, podcast mm.

Kjedelig er det jo også at viktige kamper har blitt utsatt. Vi har derfor en liten beskjed til dere som skulle ha vært på kamp denne uka, og også kommende kamp 3. des: Dere beholder billettene til disse kampene, og endelig dato for når de skal spilles ligger enten ute allerede eller kommer i nærmeste fremtid. Vi håper at gutta igjen er klare for kamp neste helg.

På tross av hjemmekontor er det derimot ingen av oss som ligger på latsiden. Alle har vært og tatt med seg både bærbart utstyr og telefon fra kontoret, og har fortsatt det høye arbeidstempoet fra stuebordet hjemme. Vi planlegger for årets juleauksjon, som i år vil foregå på nett, og vi er fornøyd med fangsten så langt; Her kan du gjøre noen fantastiske kupp før jul, så gled dere til neste fredag! Det gjør vi.

--

Tina startet uken med å hente nytt arbeidsverktøy hos vår partner Borg Comit, og makan til kundeservice skal du lete lenge etter. Her ble pose med både skjerm og tastatur, pluss varer til juleauksjonen satt utenfor bilen så vi slapp noe nærkontakt, med en hyggelig oppfølgingstelefon da hun var tilbake trygt i bilen og langt fra folk igjen.

Med dette utstyret har jeg jobbet med designet til nyhetsbrev, juleauksjon, jeg har omberammet kamper i appen, og planlagt grafikk i lenger tid fremover. I tillegg til dette har jeg pga avlysningene fremover laget nye lister med alt som skal gjøres når, nå som det meste er flyttet på. Det blir alltid jobbet med å forbedre apper, hjemmesider, annonser og annet på mediefronten, men jeg har savnet privatmarkedet fryktelig denne uka, og håper jeg snart kan fortsette å fordele billetter, bestille varer til SpartaShoppen, organisere takeovers og jobbe med å produsere innhold til Sparta-tv og Spartapodden sammen med Kristian. Dessverre var det flere av våre planer som nå måtte bli lagt på is, men vi skal nok komme opp med nye planer!

God helg alle sammen, jeg håper vi snart ses i hallen igjen.

--

For Jan Håkon har telefonen blitt heftig bruk denne uka, så her må nok Henning på jobb med en ny avtale hos Telenor. Det har vært joggebukse og mye kaffe denne perioden, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg savner Sparta Amfi og alle menneskene. Christopher og jeg har ringt hverandre 721 ganger angående juleauksjonen som vi jobber med nå.

Jaggu har vi fått en ny partner også! Det kommer mer om det neste uke.

Som sagt har det vært hjemmekontor en hel uke nå, og med en frue i hus som har pynta til jul i november og med kassett-spilleren på full guffe, med alle de kjente og kjære sangene som for eksempel «hellig natt» «nå er det jul igjen» og ikke minst «Driving home for christmas» så kan i alle fall jeg skrive under på at hjemmekontor er for de helt mest interesserte…

Vi sees på Tirsdag alle sammen!

--

Det har vært en spesiell uke for oss som jobber i og rundt Sparta Ishockey, også for Christopher. Vi har sittet i karantene og har dermed jobbet hjemmefra, og Jan Håkon og jeg har stort sett jobbet med juleauksjonen (som for øvrig blir tidenes største), og annet småplukk. Som vanlig har Jan Håkon trengt hjelp til alt fra å skru på PC’n, til å føre ting inn i dokumenter, så jeg har vært tilgjengelig på telefon hele døgnet for han. Men; så lenge han gjør det han er best på, å selge, er det en ære å hjelpe han med alt det andre.

Ønsker alle en god helg!

--

Henning har vært en populær mann denne uka, og har ny rekord i antall anrop på en uke. Ikke så rart at han er svært ordknapp nå.

Det har vært en hektisk og utfordrende uke på hjemmekontor, men vi skal komme oss styrket igjennom dette også! God helg til dere alle

--

Det nærmer seg jul, og våre venner hos Son Spa har gitt oss muligheten til å glede dere med en rabattkode på Norges flotteste spahotell:

Snart er julen her og mange av dere skulle sikkert hatt festligheter som nå er lagt på is. Et gavekort på Son Spa er en flott gave til dine ansatte, men også til din kjære. Legg inn koden PARTNERJUL på sonspa.no så får du 20% ekstra verdi på gavekort. Dette gjelder også privatpersoner!

Ønsker din bedrift booke en konferanse for 2021? Innen den 16. des. tilbyr vi dere 20 % rabatt på denne. Ta kontakt med [email protected] om du ønsker då tilbud på konferanse eller ønsker bestille gavekort til dine ansatte.

Jeg gleder meg til å snakke med deg om dette og ønsker dere en fin førjulstid.

Daniel B