• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Søndag Søn 7 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Vi ansetter ny trener!

Som et ledd i profesjonaliseringen av klubben og utvikling av den sportslige delen av Sparta ansetter vi Jorid Dagfinrud som fystrener, ernæringsfysiolog og mental trener.

Jorid Dagfinrud tiltrer trenerteamet 1. mai.

En viktig del av utviklingen til en hockeyspiller ligger i det fysiske. Riktig trening, riktig ernæring og gode daglige vaner. Å ha en person med fullt fokus og ansvar for dette er viktig for at alle skal fortsette å ta steg og utvikle seg, samt prestere godt gjennom hele sesongen.

Jorid Dagfinrud er et kjent fjes i Sparta Amfi. Den tidligere landslagsmålvakten med Sparta som moderklubb, var blant annet den første kvinnen som deltok i en seriekamp for menn på elitenivå i Norge. Som 19-åring reiste hun over dammen og spilte 5 sesonger for University of North Dakota. Under tiden i USA utdannet hun seg innen idrett, og har nå en bachelorgrad i Excercise Science og en mastergrad i Kinesiology.

I 2022 flyttet Jorid tilbake til Norge, og har siden jobbet i Norges Ishockeyforbund som Tett på-coach for jenter og sportskonsulent. Nå flytter hun endelig tilbake til Sarpsborg, og har blitt ansatt som fystrener i Sparta.

Jeg gleder meg veldig til å komme igang. Først og fremst setter jeg pris på denne muligheten til å få være i felt og jobbe hands on med utøvere og trenere i klubb hver dag, sier Jorid om sin nye jobb. Jeg gleder meg også til å komme hjem til Sarpsborg, og være en del av Sparta, og bidra til at Sparta elite skal ta videre steg.

Sportssjef Jonas Holøs er fornøyd med å utvide det sportslige apparatet.

Jorid er bra på trening, ernæring og mental trening, og har masse erfaring med å jobbe med å utvikle hockeyspillere fra USA. I tillegg til fystrening er også Jorid god på powerskating og målvaktstrening. Jorid vil bli et viktig ledd for oss for å profesjonalisere klubben enda mer, avslutter Jonas Holøs.

Les mer om denne ansettelsen hos vår Generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad!

Vi ønsker Jorid velkommen på laget.

Jorid Dagfinrud er #EnAvOss