• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 42

DEN VAKRESTE DAGEN I UKA ER HER!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

Byens mest CANDY butikk, BOOMERANG SARPSBORG, i hjertet av gågata er stolt partner av byens mest CANDY blogg!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

Dagen etter brakseieren på Hønefoss, sitter det en blid gjeng i Sarpsborgveien 10. Pølsene er fortært, og nå gjør vi klart for lørdagens kamp her hjemme i Amfi'n mot Manglerud Star.

Sjurs gutter har vært på isen og terpet inn de siste detaljene, og vi gleder oss til kamp!

Men dere: Vi kan jo ikke bare prate om pølser, sennep og gamle kamper, vi har jo gjort andre ting denne uka også! Hør bare her:

BORG SYSTEMVASK ER #EnAvOss!

Borg Systemvask holder til bare en kort høyre-venstre finte fra Sparta Amfi. Åge og Lars-Tore samt alle jentene er klare for Sparta Sarpsborg, og er denne sesongen synlige på skuldrene på Fjordkraftligaens vakreste drakt.

Henning Svendsen som styrer kontoret så godt han kan, melder følgende om avtalen: -Det betyr så mye for oss. En gullpartner som er nabo, samtidig som vi får hjem Lars Tore Holøs på tribunen er bare helt rått! Vi gleder oss, å skal sørge for at vi får en laaaaaang vinter og en enda lengre vår sammen. Vi skal på torget i april!

Ja, som Henning sier så er vi strålende fornøyde og hoppende glade for at BORG SYSTEMVASK er #EnAvOss

Monica Aspelunds KLESVASKHJELPEN AS er #EnAvOss!

Monica er Sparta-jente som i mange år har bodd uttaskjærs. Nå er hun endelig hjemme i Olavs by, og veien hjem til Sparta Amfi var kort. Det er stor glede vi kan fortelle dere at KLESVASKHJELPEN AS er #EnAvOss!

-- PEAB er #EnAvOss i to år til!

Vi er så glade for at Nordens samfunnsbygger, PEAB er #EnAvOss i to sesonger til. PEAB og Sparta skal sammen, via #EnAvOss-fondet sørge for at 6 barn denne sesongen skal herje som bare barn kan på Skøyte og hockeyskolen.

Vi er så glade for at vi sammen kan gi barn og unge i byen vår et pusterom, et sted hvor barn kan få lov å være barn. TAKK PEAB! Her er det ellers også på sin plass og takke de øvrige i fondet: LUDVIG KAMPERHAUG AS, BERTEL O. STEEN og SPAREBANK1 ØSTFOLD OG AKERSHUS.

Her vil også passe på å rette et stort skryt fantastiske Kristin på Kirkens Bymisjon for en fantastisk jobb med å hjelpe oss og realisere denne drømmen vi har hatt. Sammen skaper vi et varmere Sarpsborg! TAKK!

-- Dere! Visste du at på VIP TRAFIKKSKOLE kan du når ta mopedbil-lappen? Ring VIP TRAFIKKSKOLE på: 69168400 og «kjør på VIP du og!»

Det var det vi kunne melde om fra uka vår på kontoret i Sarpsborgveien. Nå tar vi oss fem minutter hjemme hos slekta så vi får lov til å være bort hele lørdagen også :P

HEIA SPARTA OG GOD HELG VAKRE SARPSBORG!