• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

SpartaBloggen uke 13

Solbyen på bortebane.

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

Vi har tatt med oss sola og reist til Stavanger. Nydelig vårvær og forholdene ligger til rette for en tøff batalje i DnB Arena. Det blir en utrolig spennende kamp, og minst en seier i Stavanger er vi avhengig av for å gå videre til finalen, så hvorfor ikke ta den i dag?

Gutta er beinklare og supporterne våre er på vei. Dette får vi håpe går godt.

Husk hjemmekamp på søndag – da må vi fylle amfi’n, og gi gutta all støtte vi kan. Nå er det viktigere enn noen sinne. For en fantastisk semifinale-serie vi har fått.

Da vi ankom hotellet på siden av ishallen møtte vi en blid fyr i resepsjonen. Markus er sønn av en sarping, oppvokst i Oslo og dragefru har dratt han med seg til Bergen. Nå har han tatt den 5 timer lange kjøreturen ned til Stavanger for å støtte guttæne.

Markus driver «norske hockeysanger»-kontoen på YouTube, og er en supersupporter på distanse av Sparta. Endelig skal han få se laget i sitt hjerte live igjen!

Vi blir så glad når vi møter sparta-supportere på bortekamper! I skrivende stund ramler det inn sarpinger i resepsjonen på hotellet, både supportere, foreldre og samarbeidspartnere, og vi spår god kok fra Sparta-supporterne under kveldens kamp.

Dersom du IKKE tar turen til Stavanger i kveld kan du selvsagt se kampen med likesinnede i SpartaPuben som åpner 18:00! Der er det både Quiz, pizza og kald drikke å få.

Vi ønsker dere god helg, og lykke til i kveld!