• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
I dag 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb

Spartabloggen uke 43

FOR EN UKE...! Nok en gang. Vi har akkurat inntatt pølsene her på Spartakontoret, vi har sendt av gårde både lag og supportere over fjellet, og vi vil ha tre poeng på lørdag!

Fredagsbloggen er gitt deg av www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Sparta og Fredagsbloggen!

--

Atter en uke har gått. Pernille og Jan Håkon har vært ute og svingt kulepennen og vi har vært hos vår DIAMANTPARTNER SON SPA!

På kystperlen SON SPA samlet vi et herlig kobbel av våre partnere som ble loset igjennom dagen av SON SPA sine herlige medarbeidere Madeleine Østbye og vår gamle venn Daniel Björnberg.

Vi startet dagen med en lekker lunsj før vi trakk inn i konferanserommet for faglig påfyll. Blant annet hadde vår eminente assistenttrener Sten Gunnar Jørgensen et fantastisk foredrag som heter «Sparta, mer enn tre poeng». Dette falt i god jord hos de fleste, og Sten Gunnar ble applaudert av scenen og han ble avløst av den alltid engasjerte Sjur Robert Nilsen, hovedtrener i brevikgjengen, Sparta. Du kan lese en forenklet versjon av «Sparta, mer enn tre poeng» Nederst blant bildene i ukas blogg.

Siste foreleser var ingen ringere enn Harald Lückner, gulltreneren fra 89. Mange historier fra hans karriere senere så kom han innpå hvordan det var gjennom hele sesongen 88/89 med det han kalte «Det roligaste året i min karriär»

Det var en tur ned minnenes vei, og vi takker for at du tok deg tid Harald!

Kvelden ble avsluttet med trubadur Martin Kristiansen med band, som leverte den ene kramgoda låten etter den andre. EN FANTASTISK KVELD!

Vi ønsker å rette en stor takk til Daniel og Madeleine på Son Spa for en helt fantastisk kveld. Vi er enormt stolte, ikke minst fryktelig glade for at denne perlen langs Oslofjorden er #EnAvOss

Son Spa ligger på vakker og historisk grunn, der de gamle båtbyggeriene i Soon en gang lå. Spahotellet åpnet sine dører 1. november 2008, og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort i Norge. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum.

Interiøret har et maritimt og hjemmekoselig preg med utgangspunkt i seiling som Son er mest kjent for. Historien og de gamle båtbyggeriene i tidligere Soonstider gjenspeiles i hotellets profil og interiør.

Den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære. Her kan du få fantastiske spaopplevelser alene, med dine venner eller sammen med kjæresten din.

Som konferansehotell kan de tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper konferansen du og dine kolleger aldri glemmer.

Son Spa en del av Nordic Hotels & Resorts, “A collection of independent hotels and resorts”. Våre søsterhoteller er blant annet Strömstad Spa, The Thief i Oslo, Farris Bad i Larvik, Yasuragi i Stockholm, Nordic Light og Nordic C i Stockholm, Copperhill i Åre, Selma Spa i Sunne, Stenungsbaden i Stenungssund, Aronsborg i Stockholm, Skt Petri i København, Norefjell Spa på Norefjell og Hotel Christiania Teater i Oslo.

Skulle du være nysgjerrig på SON SPA, ja da trykker du inn www.sonspa.no på nærmeste EDB-enhet og lar deg inspirere av vakre SON SPA.

SON SPA ER #EnAvOss

--

En annen som er #EnAvOss er fra Rakkestad og heter BØHN ANLEGG. Rudi Bøhn og Terje Larsen er klare for en ny sesong i Sparta Amfi. Vi har blitt enige om ett nytt år som GULLPARTNER her på Brevik. Rudi blir bare mer og mer bitt av Sparta-basillen og gleder seg til hver eneste kamp og vi gleder oss til å se dere hver kamp!

Vi er enormt glade for at BØHN ANLEGG ER #EnAvOss!

God helg a, dere! Heia Sparta, og lykke til på lørdag.