• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 20

INNEKLEMT MEN AKK SÅ GØY!

Det er igjen blitt fredag over det ganske land. Inne i Sparta Amfi er det plussgrader og flata er tørr. Det kan bare bety en ting: Lift fra FOSBY AS-TID!

Thomas Wehler vet altfor godt at når kalenderen bikker mai og inn mot juni så skal vi oppunder tak for å måle høyder og bredder, gamle skilt skal ned, nye skal opp og hver gang er det, det samme gamle spørsmålet som melder seg: Hvem sender vi opp? Stort sett vinner Tina denne (rigga) loddtrekninga. Noen av oss skylder på høydeskrekk, andre skylder på høydeskrekk OG høy BMI med fare for dårlig blodsukker over 3 meters høyde. Men uansett, fikk vi takket være FOSBY AS gjort unna det grøvste.

Tusen takk Thomas og FOSBY AS for at dere er #EnAvOss

Det har også vært 17 mai denne uka! Over 50.000 glade sarpinger trakk inn i Olavs by fra det herrens år 1016. Der var vi selvsagt på plass med fanen med den vakre logoen fra november i 1928. Vi gleder oss allerede til neste år!

--

Bent Lislerud og Sylvia Jyrkinen danner BRAVIDA!

Bravida er atter en gang klare for isreklame og sine faste plasser i amfin! Vi er stolte over å ha allierte som der med på laget, de to kommende sesongene!

BRAVIDA ER #EnAvOss!

--

Torstein fra BETONG OG TRE er nok en gang #EnAvOss!

Logoen vil også den kommende sesongen beære kuben i Sparta Amfi! En helt fantastisk alliert!

Vi er stolte over å kunne kalle BETONG OG TRE for #EnAvOss

--

Like sikkert som at det blir mandag etter søndag, så kan du være helt trygg på at Cato, Håvard og Øivind som sammen danner SARPSBORG EL-INSTALLASJON er #EnAvOss!

Nok engang har vi løst verdensproblemer oppe ved Valaskjold og gutta er likeså greit klare som sølvpartner et år til. Vi gleder oss stort over å se dere til kommende sesong også, akkurat der hvor dere hører hjemme, nemlig på Sparta Amfi!

SARPSBORG EL-INSTALLASJON AS ER #EnAvOss!

--

Terje Nicolaysen og hans HOLMSKAU EIENDOM AS ringte tilbake her forrige uke, saken er biff, klar, hogd i sten og signed and sealed som engelskmannen ville sagt: HOLMSKAU EIENDOM AS er #EnAvOss og øker til sølvpartner!

Vi er glade for at du er BLÅ, Terje! Vi gleder oss til kommende sesong sammen i Sarpsborgveien 10!

--

Også må dere ikke glemme å holde dere oppdatert på alle kanontilbudene ØSTFOLD SPA & FRITID har om dagen! Her er det masse lekkert!

Griller, jacuzzi, ja til og med grillmat har Roger Tyreng i sin herlige butikk i Dikeveien på Rolvsøy. Sjekk facebook-siden til ØSTFOLD SPA & FRITID da vel!

--

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!