• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Tirsdag Tir 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar

Spartabloggen uke 35

Fredagen er her og vi legger bak oss en fantastisk uke!

Vi startet uka med en strålende blid Carina på KIWI BORG, som i år igjen sørger for at gutta får i seg nok mat på kampdager. Tusen takk for at dere er #EnAvOss!

I vakre Trøsken finner vi NORDLI SPORT og Magne Nordli. Magne vil også i år være på plass på b-feltet og på vantet finner vi Nordli Sport. Tusen takk for at dere er #EnAvOss!

I Moss finner vi Øyvind og Svein hos AREAL ASFALT. Areal Asfalt er ukens nye mann, og det er svært gledelig å endelig kunne si: Velkommen som #EnAvOss!

Så har vi ukens absolutte største gladnyhet: GLOMMA PAPP har signert tidenes største avtale! Glomma Papp har vært trofast samarbeidspartner i over 40 år! Vi er så dypt takknemlige og stolte over at dere er #EnAvOss!

Les artikkelen her hos en annen av våre fantastiske partnere, SARPSBORG ARBEIDERBLAD! (Foto: Ole Morten Rosted)

For fjerde året på rad tok herrene Terje Larsen, Morten Oliversen, Rino Løkkeberg og Ole Fredrik Aamodt, med hele laget, inklusive oss her på kontoret.

I den vakre Østfold-skjærgården i stekende sol og med et helt blikkstille hav var det en lystig gjeng som tok turen til BIG FISH på Skjærhalden. Her fikk vi servert de lekreste retter og humøret sto i taket. Tusen takk til Terje Larsen i Bøhn Anlegg AS for mat og drikke!

Akkurat i det vi kommer i havn på Skjærhalden skyet det litt til, men da vi atter var klare for havet og veien hjem, kom solen og varmet opp vannet nok til at vi arrangerte vår egen «dødse-konkurranse» blant hele gjengen. Her var det alt ifra saltoer til svalestup, ikke alle skjønte hvorfor vinneren ble Emil Martinsen Lilleberg, med duoen Tina og Terje Larsen på en kruttsterk andreplass med sitt akrobatstup!

TUSEN TAKK FOR TUREN GUTTÆNE!

Neste uke er vi en uke nærmere starten, og vi skal spille våre første treningskamper i Kristiansand! Billetter får du HER - Promokode: Sparta1928 - førstemann til mølla.

God helg fra alle oss i Sarpsborgveien 10!