• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 18

STOLT OG ENGASJERT SARPING!

Slik lyder Sarpsborg Arbeiderblads motto. SA er #EnAvOss og øker betydelig sitt engasjement her i Sparta Amfi. Sarpsborg Arbeiderblad har i en årrekke vært en viktig partner av klubben i Sparta Amfi, Sarpsborgveien 10, og dette fortsetter i flere år. Vi gleder oss til videre samarbeid!

--

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no

www.naringsliv.no er stolt partner av #Fredagsbloggen!

--

På Rolvsøy finner vi SHOWFABRIKKEN AS og de er #EnAvOss

Bjørn Øyvind og hans solide bedrift har i en årrekke vært vår faste partner når det kommer til lagbilde, intro-film, spillerpresentasjon på kube, innhold til kuben og LED skjermene her i Sparta Amfi. Alltid er det et rungende ja når vi spør om hjelp til å lage noe til plattformene våre, og EDB kunnskapene på Spartakontoret stopper opp. Nå ser vi igjen lyst på sesongen, der vi planlegger å gi dere ny og enda bedre underholding på skjermene i hallen. Vi gleder oss til et nytt år sammen med dere i SHOWFABRIKKEN AS!

--

Vi ønsker også å rette en stor takk til Sarpsborg kommune som i en vanskelig tid for barn og unge, har vedtatt at vi får ha is i ungdomshallen ut mai. Dette er fantastiske nyheter for oss som klubb, og alle de unge håpefulle som nå endelig kan skru av playstationen og spille hockey selv!

--

Midt i vår vakre by, der finner vi VIP TRAFIKKSKOLE

VIP TRAFIKKSKOLE har fostret fram mange trygge sjåfører, og det begynner å bli noen hockeylag samlet sett som VIP TRAFIKKSKOLE har sørget for også, nå senest de to yngste Lilleberg-brødrene og Labori! Vi er enormt glade for at VIP TRAFIKKSKOLE er #EnAvOss også neste sesong!

Sjekk www.viptrafikkskole.no for mer informasjon!

--

Malmström & co ligger heller ikke på latsiden om dagen, og kl 17:00 i dag presenterer vi en signering. Om det er en re-signering eller ny-signering kan vi dessverre ikke avsløre nå, men følg med på Sparta TV på enten facebook-siden vår eller YouTube-kanalen vår, så får du vite hvem det er og bli litt bedre kjent med vårt nyeste tilskudd!

Da gjenstår det bare å ønske en riktig god helg!