• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 19

AIAIAI SOM TIDEN FLYR!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no,

magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

--

Vi har auksjoner, sesongkortsalg og full fres på kontoret om dagen. Det er svære smil og det plinges i bjella. Sparta er på full fart framover!

På markedssiden så har herlige Nina hos NTP klinka til og gått fra bronse til Sølvpartner! Nina er en skikkelig Spartajente med kontor i den andre byen, men har dekorert det i de vakre blå fargene fra hjembyen. NTP er #EnAvOss!

--

Cato, Håvard og Øivind utgjør en del av SARPSBORG EL-INSTALLASJON, guttæne har putta på en pollett og tar steget fra bronsepartner til Sølvpartner her i Sarpsborgveien 10. Forresten! Sammen med SPILDE MEK. VERKSTED, FREDRIKSTAD MOTORFABRIKK, PØNT OG RÅNÅS LAKK så er det disse som sørger for at introshowet med lys og røykmaskiner er på stell.

Vi er enormt glade for at dere er #EnAvOss

--

Gode naboer er kjekt å ha! I Klokkergårdsveien der finner vi vår ferskeste GULLPARTNER!

GRETLAND BIL sørget ikke bare for at Jake Paterson kom seg sikkert fra A-Å forrige sesong, men sørger også for at naboen i Sarpsborgveien skal få et slagkraftig lag. Sondre er eier av GRETLAND BIL, og det er her du finner din neste bruktbil, eller en bil nummer to.

GRETLAND BIL ER #EnAvOss!

--

Apropos gode naboer! I helt nye lokaler ved overgangen mellom Brevik og Vesteng, ja der finn vi den gamle back-kjempen Pål-Andrè Eriksen.

Malermester Pål-Andrè Eriksen er selvfølgelig #EnAvOss også neste sesong, og har trua på at vi får en eneste lang opptur!

GOD HELG SARPSBORG!