• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Søndag Søn 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Tirsdag Tir 14 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
I dag 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Fredag Fre 22 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Søndag Søn 7 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan

Spartabloggen uke 41

FREDAG, EN HERLIG DAG I SOLBYEN!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.hitrafrakt.no ER STOLT SAMARBEIDSPARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG! HEIA SPARTA!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

Byens mest CANDY butikk, BOOMERANG SARPSBORG, i hjertet av gågata er stolt partner av byens mest CANDY blogg!

--

Det er fredag i solbyen Sarpsborg, Amfi'n ligger vakkert innhylla i sol her nede på Brevik. Pernille pakker gaveposer til Damenes aften i morgen, Henning har fylt opp pølsekjelen og det summer i gangene i landets eldste ishall. Vi spiller kamp mot Grüner i morgen, guttæne våres har trent veldig godt denne uka, så vi går for en kanonmatch å tre poeng! På markedssiden av foreningen vår så er vi ENORMT, og da mener vi ENORMT glade, stolte og ydmyke på en gang.

Mine damer og herrer; STENSETTING AS ER #EnAvOss.

De er #EnAvOss i hele fem år til! Stensetting AS har i en årrekke allerede vært en viktig bidragsyter, og kontinuitetsbærer i Sparta. Nå er det alvor og vi er så stolte over å fortelle at Stensetting AS er ny Diamantpartner i Sparta! Når vi spør Lasse om sine tanker rundt den rykende ferske 5-årsavtalen som innebærer begge sikkerhetsnettene i Amfi'n og plassen sin foran på drakten sier Lasse følgende: -Vi syns at jobben som er gjort, og gjøres hver eneste dag med av hele gjengen, med Sjur i spissen fortjener annerkjennelse og rammevilkår. Vi som er fra byen her, vi føler at Sparta er så viktig for oss som sarpinger at vi ønsker å bidra til stabilitet og langsiktighet slik at man får bedre arbeidsvilkår. Vi spiller pucken videre å krysser fingrende for at flere bedrifter i byen vår blir med #VeienMotTorget, for jobben som gjøres på Sparta Amfi er enorm. Vi er stolte av å være med på reisen sammen med gjengen på Amfi'n! -Lasse Løkkeberg, Daglig leder Stensetting AS.

Vi tar med oss dette inn i helgen, og finner enormt med inspirasjon til å kjøre på videre!

--

Norges største leverandør av varmepumper: DAIKIN er #EnAvOss!

Thomas og Jan Håkon har funnet sammen om en ny avtale som gjør at LED-Skjermene i Amfi`'n også denne sesongen skal prydes av DAIKIN VARMEPUMPER.

Vi er så glade for at DAIKIN er #EnAvOss!

--

Rasmus og hans FLIS OG VVS-SENTERET AS er #EnAvOSS!

For tredje sesongen på rad er butikken i Vestengveien klare for de blå/hvite litt lenger opp i gata. FLIS OG VVS-SENTERET har nye fantastiske show Room, så stikk innom å la deg inspirere!

Bent Ove Bekkerud og hans FUKT & LEKKASJETEKNIKK AS er klare for et nytt år i Sparta Amfi! Han er mannen bak den nye tribunen på kortsiden, og er alltid klar når hans kjære Sparta trenger litt hjelp med prosjekter som skal gjennomføres i landets eldste ishall.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god helg, og vi gleder oss til å fylle amfi'n med damer og sette litt ekstra pris på dere i morgen når pucken droppes kl. 16:00 mot Grüner!

GOD HELG!