• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 2

Endelig fredag igjen! Det betyr at vi kan fortelle dere alle om hva som har skjedd denne arbeidsuka på SpartaKontoret

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

Endelig er vi i gang med 2023-delen av denne sesongen. 10 dager ut i det nye året tok det før vi endelig fikk spilt vår første kamp. Og det startet oppskriftsmessig med seier 0-4 på Grünerløkka, før vi tok imot naboklubben Manglerud Star i katedralen på Brevik, der vi sendte de gulgrønne tilbake til hovedstaden tomhendt med resultatet 6-2 til Sparta i bagasjen. 2023 er dessuten et jubileumsår for nevnte katedral. Ikke mindre enn 60 år blir Norges første ishall i år.

Guttæne begynner å igjen komme seg i rute, skader heales og sykdom bekjempes, og vi har allerede samlet 6/9 poeng denne uka. Men det er i morgen den første virkelig styrkeprøven for det nye året kommer; Storhamar. Vi håper vi ser alle i amfi’n i morgen, SpartaTrøkket fra tribunen kan fort være tungen på vektskåla i en kamp som denne.

Men vi kan ikke bare snakke sport i denne markedsbloggen. Det er ikke bare guttæne som er i rute; Pernille og Jan Håkon er godt i gang med både signeringer, både med nye- og gamle partnere, det planlegges eventer, temakamper, og klubben blir tatt godt hånd om.

Denne uken har vi vært så heldige å ha fått med oss flere samarbeidspartnere og «Hjelp oss å hjelpe – Østfold» til å skape en fantastisk opplevelse for familier og andre i Sarpsborg som kanskje ikke har mulighet til å prioritere å gå på hockeykamp i trange tider.Under Sparta-Manglerud Star åpnet Pernille restauranten for de som ønsket å delta gjennom samarbeidspartnere og «Hjelp oss å hjelpe – Østfold» sitt initiativ, og det var gledelig å se så mange fornøyde ansikter i restauranten, som vi med ganske stor sikkerhet forelsket seg i både klubben, idretten og guttæne, på samme måte som oss andre. «Fra nå av skal jeg bare heie på Sparta, jeg elsker ishockey» var noe av det undertegnede hørte da en ung gutt var på vei ut av Amfi’n denne kvelden.

Dette hadde «Hjelp oss å hjelpe – Østfold» å si om kvelden:

Sarpsborg 💙

Tusen takk til Sparta Sarpsborg for ett knakanes koselig arrangement på Vip’en igår. Takk til sponsorene X-tra service Rino Løkkeberg, Fukt og lekkasje teknikk As, Ludvig Kamperhaug A/S, Eptec , NRC Kept, MA Kontor & Papir, TJ eiendom og Rasjonell VVS As 🫶🏼 Noen av de som var der har bodd hele livet i Sarpsborg men aldri hatt mulighet å gå på en kamp før. Så dette ble satt veldig pris på. Det var en meget takknemlig gjeng der oppe igår. Familiene (og jeg) fikk en veldig koselig kveld i Sparta amfi med middag, drikke og full oppvartning. Takk Sparta🫶🏼

💙Madeleine

  • Gleden er på vår side Madeleine, vi gleder oss til å samarbeide med dere også ved en senere anledning!

Vi ses i amfi’n i morgen, SpartaFamilien! #EnAvOss

God helg så lenge.