• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Tirsdag Tir 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar

Spartabloggen uke 34

Vårt første blogginnlegg med ny logo og som Sparta Sarpsborg, på nye plattformer!

Det har vært en innholdsrik uke siden forrige gang vi blogget. På lørdag avslørte vi vår lenge planlagte overraskelse, og presenterte vår nye profil, med nye farger, ny logo, nytt navn og vår tilhørighet til Sarpsborg.

Vi har også fått ny hjemmeside og mobil-app som Tina jobber iherdig med dag og natt. Det er fortsatt mye som skal gjøres, men vi håper du drar nytte av det som allerede er ute. Det er høyteknologiske nye tider i Sarpsborgveien 10 nå! Her vil det komme mye mer innhold fremover, og vi håper dere alle er fornøyd med oppgraderingene som har skjedd i klubben de siste dagene.

Så hva har vi ellers gjort denne uka?

Joda, vi har fått signaturen til gamle, kjente samarbeidspartnere og jaggu har vi fått en ny samarbeidspartner også!

Ukens nye samarbeidspartner er Gretland Reno! Emil fra Gretland Reno er en hardtarbeidende ung mann med en enorm stå-på vilje og er alltid ute å klar for å yte den absolutte beste servicen til østfolds desidert beste pris! Vi ønsker Gretland Reno velkommen som #EnAvOss

At gutta er samla igjen betyr at materialforvalterne våre Kenneth, Pål og Ray må ha vaskemidler, Christopher og Jan Håkon var hos Østfolds blideste Europris-butikk, her representert ved Daglig Leder Eldin. Tusen takk for at dere er #EnAvOss

På Tunejordet finner vi Dahles Auto. Mangeårig samarbeidspartner og selvfølgelig #EnAvOss i år også! Vi er ekstremt takknemlige og ydmyke for alt dere gjør for oss!

På mandag slipper vi også billetter til turneringen KIK Trophy i Kristiansand, vi har fått 40 billetter til hver kamp, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Følg med på hjemmeside og App for å sikre deg din billett.

Vi utsatte fristen for fornyelse av sesongkort til 1. sept, og datoen nærmer seg med stormskritt - så husk å fornye sesongkortet før plassen forsvinner og prisene stiger!

Sparta-kontoret ønsker deg en god helg! #EnAvOss