• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

HAN ER HJEMME!

Jonas Holøs kommer hjem til moderklubben!

Det er en stor glede å meddele at Sparta og Jonas Holøs har kommet til enighet om en kontrakt som strekker seg over de 3 neste sesongene.

Jonas Holøs vokste opp i nabolaget til Sparta Amfi, gikk gradene i ungdomsklubben og debuterte på A-laget til Sparta i sesongen 2003/2004. Den sesongen fikk han prøve seg i 1 kamp på øverste nivå i Norge, men allerede sesongen etter var han fast innventar, og fikk med seg 41 kamper. Han noterte seg for 3 mål og 2 assist, og ble med det både yngste poengplukker(assist mot Stjernen, 17 år 023 d) og yngste målscorer(mot Comet, 17 år 065 d) på A-laget til Sparta gjennom tidene.

Jonas spilte i Sparta fram til 2007/08-sesongen før han dro videre til Sverige, og Färjestad, der hans hockeykarriere virkelig satte fart. To gode sesonger på øverste nivå i Sverige resulterte i NHL-kontrakt, Russland-eventyr, flere sesonger i Sveits, Sverige og nå sist i Tyskland.

Han har også vært en viktig spiller for landslaget i en årrekke, og debuterte for A-landslaget i 2005/2006, har i senere tid også vært assisterende kaptein og i er nå kaptein for våre beste menn!

Les mer om signeringen hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad.

Du kan også lese om signeringen hos Tv2 Sport

Jonas Holøs er #EnAvOss 💙