• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 38

FOR en uke det har vært!

Som overskriften sier så har det vært en helt nydelig uke.

Mandagen startet med klargjøring av den nye supportershoppen vår her i Amfi`n. Her har Åse Marit og Frank med flere vært helt enestående! Vi er enormt takknemlige for at dere er #EnAvOss. Onsdag hadde vi åpent i SpartaShoppen for første gang, og varene fløy unna! Vi har fått fylt opp butikken med alt fra pynteputer til hettegensere, og vi ønsker dere velkommen inn hver onsdag 16:00-19:00 og på kampdager!

--

Tirsdagen kom og vi hadde litt nerver før vi skulle sette snuta nordover i bygda mot industriveien i Rakkestad. Vel framme hos Rudi og Terje hos BØHN ANLEGG AS fikk vi servert lønsj og kaffe før vi satt oss til med praten. Og mine damer og herrer, det er en stor glede og presentere vår nye GULLPARTNER: BØHN ANLEGG AS OG LARSEN ASFALT AS!

BØHN ANLEGG AS vil i år sammen med LARSEN ASFALT AS være synlig foran på hockeybuksene til guttæne!

BØHN ANLEGG AS er en totalleverandør inn grunnarbeid og asfaltering. Vi er enormt glade for at dere er #EnAvOss!

--

Ved Sandesundsbrua finner vi en mangeårig partner, nemlig AS FRANKERING & KOPISERVICE!

Trond Johansen hadde dette å fortelle når vi spurte om han kunne si litt om bedriften: Vi har vært en solid aktør siden 1986 for både næringslivet og det offentlige i hele Østfold og deler av Akershus. Våre ansatte har lang erfaring, og har opparbeidet omfattende kunnskap om hvilke løsninger som best imøtekommer forskjellige behov. Vi holder til i Klokkergårdsbygget som ligger ved Sandesundsbrua, og om du enten er kunde av oss eller om du ønsker å vurdere oss som leverandør er du hjertelig velkommen!

AS FRANKERINGS kassaløsninger ivaretar full kontroll på vareflyten, og basert på deres behov tilpasser vi løsningen slik at både du og deres regnskapsfører opplever en forenklet hverdag. Sjekk ut hjemmesiden deres HER

--

Hurra-gutten Morten Oliversen er selvfølgelig #EnAvOss i år også! Avtalen ble klar etter ganske mange kaffekopper og gamle røverhistorier. Nå gjenstår det bare å få godkjenning til å la han åpne Sparta-restauranten, så dere også kan nyte godt av hans gode humør. Vi er takknemlig for at du er **#EnAvOss **

--

Nå var det på tide å få rydda opp i kråkereiret Christopher og Jan Håkon kaller for sveis. Vi sendte gutta avgårde til byens gladeste frisør nemlig FRISØRENS EFTF og Cornelius Monstad.

I morgen har vi sesongens første hjemmekamp! Vi tar imot Storhamar, og mange av dere har allerede meldt interesse til å komme på kamp. Akkurat nå jobber både apputvikleren vår, Vipps og Tina på spreng for å sende ut billetter til dere som får dra på kamp i morgen!

Vi gleder oss til å endelig samles i hallen igjen. Eller i hvertfall 200 av oss. Heia Sparta!!

Artikkelen er gitt til deg i samarbeid med Trademax.no