• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Mars Mar
Fredag Fre 11 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 26 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Tirsdag Tir 13 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des

Spartabloggen uke 38

FOR en uke det har vært!

Som overskriften sier så har det vært en helt nydelig uke.

Mandagen startet med klargjøring av den nye supportershoppen vår her i Amfi`n. Her har Åse Marit og Frank med flere vært helt enestående! Vi er enormt takknemlige for at dere er #EnAvOss. Onsdag hadde vi åpent i SpartaShoppen for første gang, og varene fløy unna! Vi har fått fylt opp butikken med alt fra pynteputer til hettegensere, og vi ønsker dere velkommen inn hver onsdag 16:00-19:00 og på kampdager!

--

Tirsdagen kom og vi hadde litt nerver før vi skulle sette snuta nordover i bygda mot industriveien i Rakkestad. Vel framme hos Rudi og Terje hos BØHN ANLEGG AS fikk vi servert lønsj og kaffe før vi satt oss til med praten. Og mine damer og herrer, det er en stor glede og presentere vår nye GULLPARTNER: BØHN ANLEGG AS OG LARSEN ASFALT AS!

BØHN ANLEGG AS vil i år sammen med LARSEN ASFALT AS være synlig foran på hockeybuksene til guttæne!

BØHN ANLEGG AS er en totalleverandør inn grunnarbeid og asfaltering. Vi er enormt glade for at dere er #EnAvOss!

--

Ved Sandesundsbrua finner vi en mangeårig partner, nemlig AS FRANKERING & KOPISERVICE!

Trond Johansen hadde dette å fortelle når vi spurte om han kunne si litt om bedriften: Vi har vært en solid aktør siden 1986 for både næringslivet og det offentlige i hele Østfold og deler av Akershus. Våre ansatte har lang erfaring, og har opparbeidet omfattende kunnskap om hvilke løsninger som best imøtekommer forskjellige behov. Vi holder til i Klokkergårdsbygget som ligger ved Sandesundsbrua, og om du enten er kunde av oss eller om du ønsker å vurdere oss som leverandør er du hjertelig velkommen!

AS FRANKERINGS kassaløsninger ivaretar full kontroll på vareflyten, og basert på deres behov tilpasser vi løsningen slik at både du og deres regnskapsfører opplever en forenklet hverdag. Sjekk ut hjemmesiden deres HER

--

Hurra-gutten Morten Oliversen er selvfølgelig #EnAvOss i år også! Avtalen ble klar etter ganske mange kaffekopper og gamle røverhistorier. Nå gjenstår det bare å få godkjenning til å la han åpne Sparta-restauranten, så dere også kan nyte godt av hans gode humør. Vi er takknemlig for at du er **#EnAvOss **

--

Nå var det på tide å få rydda opp i kråkereiret Christopher og Jan Håkon kaller for sveis. Vi sendte gutta avgårde til byens gladeste frisør nemlig FRISØRENS EFTF og Cornelius Monstad.

I morgen har vi sesongens første hjemmekamp! Vi tar imot Storhamar, og mange av dere har allerede meldt interesse til å komme på kamp. Akkurat nå jobber både apputvikleren vår, Vipps og Tina på spreng for å sende ut billetter til dere som får dra på kamp i morgen!

Vi gleder oss til å endelig samles i hallen igjen. Eller i hvertfall 200 av oss. Heia Sparta!!

Artikkelen er gitt til deg i samarbeid med Trademax.no