• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 35

Vi hilser deg velkommen, fredag!

Det er fredag, vi har 5 av 5 mulige seiere i treningskampene, det var endelig folk og liv og røre i katedralen på Brevik og vi bare gleder oss til neste kamp. Den finner sted i Grünerhallen torsdag 11. september. Dette er seriestarten og da dere, da er vi i gang på skikkelig!

--

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no

www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

Denne uken har vi også spennende https://housecar.no/ som stolt samarbeidspartner av fredagsbloggen!

--

Etter gårsdagens femte treningskamp, her hjemme i Sarpsborgveien 10, med masse herlige Sarpinger på plass må vi si det kribler fælt!

Vi har vært ute og svinga oss denne uka også. Blekkpatronen i skriveren til Henning har igjen blitt bytta ut og vi kan stolt fortelle at

BRENNES AUTO #EnAvOss!

Vidar Nilsen og hans herlige medsammensvorne er igjen klare for et nytt år i Sparta Amfi. Denne erkeblåe bedriften som har vært i Klokkergårdveien, nabogata til landets eldste ishall, har store, lyse og fantastiske nye lokaler på alle mulige måter.

BRENNES AUTO HAR I ÅR JUBILEUM! FOR 30 ÅR SIDEN BLE FØRSTE AVTALE MELLOM BRENNES AUTO OG SPARTA SKREVET!

Dette viser hvor sterkt bånd BRENNES AUTO og Sparta har. Den lojaliteten byens næringsliv har til Brevikgutta er fantastisk. Vi er stolte av å kalle BRENNES AUTO #EnAvOss

www.brennesauto.no finner du enkelt fram til din neste bil, din neste verkstedtime eller din neste service. Med avdelinger i Sarpsborg, Moss og Fredrikstad er du alltid i nærheten av Østfold beste service!

--

På 70 og 80 tallet var han en markant figur i arbeiderklubben på Brevik. Han har spilt klubben opp i seriesystemet, han har vært trener, en bauta rett og slett. Nå er han jaggu klar for en nytt år som partner i Sparta! Mine damer og herrer: OLE PETTER STRAND og ISS FACILITY SERVICE ER #EnAvOss

Om du slår tallene: 900 97 165 på telefonen din så kommer du til Ole Petter. Han når du også på mail: [email protected]

ISS FACILITY SERVICE står klar til å hjelpe deg og din bedrift!

--

Thor Arne Aatangen og hans ST-REKLAME er #EnAvOss!

ST-REKLAME er en viktig alliert i det visuelle uttrykket Sparta ønsker der ute på det store internettet. Vi er glade for at Thor Arne er blå, for da er dette i den skjønneste orden!

--

På Hafslund, der finner vi ALF GRAARUD MOTOR AS!

ALF GRAARUD MOTOR har i en årrekke vært fast i landets eldste ishall. Her snakker vi om pur, blå kjærlighet til klubben i Sarpsborgveien 10. Vi er ydmyke og stolte av å være deres allierte! Skulle du være nysgjerrig på hva du kan få av produkter til deg og din motorsykkel, cross-sykkel eller moped, besøk www.agmshop.no da vel, eller ta kontakt med Butikken og kundeservice: Telefon: +47 69 13 71 71 E-post: [email protected]

Verksted Telefon: +47 69 13 71 75 E-post: [email protected]

Da gjenstår det bare å ønske dere en fortreffelig fredagskveld og helg, hilsen alle oss som er mer i Katedralen på Brevik enn hjemme!