• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 39

HÆLLEMÅNE FOR EN FREDAG!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.hitrafrakt.no ER STOLT SAMARBEIDSPARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG! HEIA SPARTA!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

Byens mest CANDY butikk, BOOMERANG SARPSBORG, i hjertet av gågata er stolt partner av byens mest CANDY blogg!

--

Det er fredag 30. september, og vi bare gliser her på kontoret. Guttæne leka seg med VIF og alle poenga ble igjen i Sarpsborgveien 10. Vi sto med håra oppetter nakken når vi så alle by-brødre og søstre reise hjem fra landets eldste ishall med gliset helt rundt! Vakre Sparta Amfi skinner denne fredag i sola og vi gjør oss klare for bortekamp mot Frisk/Asker. Spell som i går guttær, så tar vi døm 😊

Men vi kan ikke bare drive og preke om ishockey, dere!

ØSTFOLD RØR ER #EnAvOss!

Christoffer og gjengen hans på ØSTFOLD RØR er klare for **TRE NYE sesonger som gullpartner i Amfin!** Guttæne i Herbergveien på Lande, dem er klare for LED-skjermene, langs glasset og ikke minst har vi et spennende nytt prosjekt som skal bli en del av showet i Amfin. Vi gleder oss!

Klikk deg inn på www.ostfoldror.no for å oppdage hvilke tjenester ØSTFOLD RØR kan hjelpe deg med!

--

På Sørlietorget, ja der har vi mange gode allierte. Den ene av dem har akkurat skrevet under på TO NYE ÅR som Gullpartner!

Mine damer og herrer, BERTEL O. STEEN ER #EnAvOss!

Bertel O. Steen skal sørge for at klubben på Brevik kan opprettholde satsningen på barn og unge, samt A-lagets jakt på #VeienMotTorget!

En stor del av Bertel O. Steen sitt tankesett er klink likt som vårt. Vi elsker å ta samfunnsansvar, å sammen skal vi sørge for at barn og unge, via #EnAvOss-fondet skal få ta del i hverdagen vår her på Sparta Amfi. Sammen skal vi gi barn og unge sjansen til å oppleve den herlige idretten vår.

Vi er stolte over å kalle BERTEL O. STEEN for #EnAvOss

--

Herlige Cathrine Laursen og SKJEBERG GOLFKLUBB er nye SØLVPARTNERE i Sparta! Det er så utrolig gøy! Vi gleder oss til å bli en del av gjengen deres, og vi er så stolte over å kalle Skjeberg Golfklubb for #EnAvOss!

Følg Skjeberg Golfklubb på Instagram og Facebook. Her er det mye gøy å se 😊

--

Husk at neste hjemmekamp er på torsdag 6. oktober mot stjernen - det er allerede mange billetter som er revet bort, så vil du ha en av våre beste plasser i amfi'n denne kampen lønner det seg å være tidlig ute!

Vet du at barn betaler fra 50,- for kamp i amfi'n? Ta med deg ungene på kamp og lær de om skikkelig hockeykultur! Det blir ikke bedre enn et skikkelig Østfold-Derby!

Billetter får dere i SpartaAppen eller på sparta.no - dessuten skal vi har pop-up billettluke på byens kjøpesentere til uka! Hold utkikk i våre sosiale medier fremover - så finner du ut når og hvor!

Hjelp oss å fylle amfi'n, knuse stjernen og få en fantastisk ramme rundt kampen. Vi ses i amfi'n på torsdag!!!

Å da dere, da tar vi kvelden her i Sarpsborgveien 10, også ønsker vi guttæne lykke til mot Frisk/Asker i morra, å dere, pass på å nyt hælja!

GOOOOOD HÆLJ 😊