• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 45

Det er fredag, det er 6 november og det er 11 år siden våre venner i Sarpsborg 08 senket FFK på Fredrikstad Stadion.

Denne uken har det vært opphold grunnet landslagssamlinger, som dessverre ikke ble noe av. Vi har hatt en uke med fiksing og andre ulike prosjekter som vi har kommet i mål med. Det er svært gøy i Sparta om dagen! Det er meget god stemning på kontoret, for ikke å snakke om i spillergruppa! Det er en gjeng som er revansjelystne, og kjempeklare for å vise hva de virkelig kan!

Vi kan ikke si noe annet enn at vi gleder oss til fortsettelsen!!

Vi har også vært innom vår partner DP TEKSTIL, og Jonas Elofsson smilte fra øre til øre over alle som kom innom. Her var alle smittevernsregler og avstand tatt godt hånd om. Herlig initiativ!

Vi har vært en sving oppom Atle hos EXTRA ST. MARIEGATE, som er denne ukens partner!

Sentralt plassert i gågata, i det ærverdige EPA-bygget, der har vi Atle og hans stab. Vi stilte Atle et par spørsmål og svarene kan du lese under her:

Mitt navn er Atle. Det morsomste med å drive Extra St. Mariegate er at det er ett ekstremt høyt tempo hele dagen, samt at det er utrolig mange hyggelige kunder innom som gjerne slår av en prat. Samtidig så har vi ett fantastisk personale som er som en familie for meg, og som gjør at man gleder seg til å gå på jobb hver dag.

Vi er ofte innom Atle og EXTRA ST. MARIEGATE og vi kjenner oss veldig igjen! Det er alltid latter og smil, hyggelig og herlig å stikke innom. Vi er enormt glade og takknemlige for at dere er #EnAvOss

Vi spurte også Atle om hans motivasjon for hans engasjement hos oss:

Sparta er jo en av de største, om ikke den største bærebjelken i idretten i Sarpsborg. Og det er klart at vi som bedrift er veldig stolte av å kunne være med å bidra til at Sparta kan henge med som en toppklubb også i framtida.

Dette er musikk i våre ører! Det er dere som gjør veien til toppen en fryd! EXTRA ST. MARIEGATE ER #EnAvOss!

I spalten «Läget i laget» er det denne uken #89 Eirik Børresen sin tur til dele noen tanker om starten og veien videre.

Jeg syns så langt at vi har spilt bra, fartsfylt hockey, men at vi har hatt litt stang ut i noen kamper og ikke hatt like bra uttelling som vi hadde håpet på. Det kommer selvfølgelig til å gå litt opp og ned i løpet av en lang sesong, men jeg syns vi er inne på noe veldig spennende. Så fortsetter vi å jobbe med det spillet og systemet vi har, tror jeg vi kan få mange fine øyeblikk utover vinteren.

Det er vanskelig å være uenig med Eirik, vi skal sammen opp!

Nyeste tilskuddet Cameron Crotty, er klar for trening neste uke og er klar for dyst!

Husk å høre på ukens episode av Sparta Podden HER

God helg fra oss i Sarpsborgveien 10!