• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 22

FREDAGSSTEMNING I SARPSBORG! Det er fredag, gradestokken er over 20-tallet, og vi har fulgt ti spreke kællær på en tur fra Sparta Amfi til Hvaler!

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

Vi sto opp klokken 04:30 i dag, klare til dyst, her fikk vi utlevert en flunka ny Mustang Mach E, denne ble benyttet som følgebil for våre spreke gutter som skulle legge ut på en 4 mil lang gåtur. Tusen takk til SULLAND SARPSBORG for lånet!

Raymond Michalsen har vært på alerten med nok drikke og mat underveis, og heltene i oransje t-trøyer kom fram på hytta til Ingard Langsholt med godt humør og klare for kveldens festligheter kl 12:09, en time raskere enn i fjor. GODT JOBBA GUTTER! Se oppdateringer fra turen på story på instagram - men vær rask, dette forsvinner etter 24 timer!

Les mer om gåturen og Gåklubben 05:30 her!

Hva ellers har vi gjort denne uka?

Joda vi har hatt Christian Møller fra RAKKESTAD OPTIKK på besøk, og her ble vi enige om at RAKKESTAD OPTIKK passer svært godt på #EnAvOss-veggen. RAKKESTAD OPTIKK finner du i Storgata 14, midt i hjertet av Rakkestad, og har et bredt utvalg av briller, linser og alt som relevant til å se sylskarpt. Sjekk www.rakkestadoptikk.no for informasjon og inspirasjon!

Vi er så glade for at dere er #EnAvOss og gleder oss til og se dere på kamp!

--

Videre har vi svingt en tur opp i Fastingsvei 24 på Opsund, der fant vi Marius Andersen i MA-REGNSKAP AS, han er også klar for en ny sesong i vår gamle ishall i Sarpsborgveien 10.

Vi gleder oss enormt Marius! Skulle du undre på hva MA-REGNSKAP AS kan gjøre for deg og din bedrift, fort deg og ring: 45 41 50 78 eller send en mail til [email protected]

--

Så stakk innom våre gode venner i SØRLIE BYGG og blitt enige om en to-års avtale, dette er så gøy!

I usikre tider er det en sann fornøyelse at vi har partnere som klinær te og signerer for to sesonger!

SØRLIE BYGG tilbyr et bredt utvalg av alle typer lokaler. Fra kontor til lager. Terje Klavestad og hans medsammensvorne står parat for å hjelpe deg og din bedrift med akkurat ditt behov. På hjemmesiden www.sorliebygg.no finner du kontaktinformasjon til alle sammen i SØRLIE BYGG. Aleksander og Terje som er de to herremennene på hovedbildet i dagens blogg gleder seg enormt til en ny sesong her på Brevik, og vi er skjønt enige om at å være #EnAvOss det er en bra ting å være. Terje trekker frem Spartas B2B-nettverk som en grunnleggende faktor for videre engasjement, og vi blir utrolig glade for å høre at våre treff, gir resultater for partnerne våre!

--

Vi oppfordrer til fortsatt vippsing utover kvelden og helgen for å gi de ti tøffe gutta i Gåklubben 05:30 et velfortjent klapp på skulderen, og hjelpe de til å samle inn mest mulig midler til Barn og Ungdom, Sykehuset Østfold Kalnes. Pengene går uavkortet til de unge pasientene. Vippsnummer: 690144, eller kontonummer: 1030.10.65634

Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende helg fra alle oss i katedralen på Brevik.