• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Mars Mar
Fredag Fre 11 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 26 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Tirsdag Tir 13 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des

Spartabloggen uke 40

Det har gått noe fryktelig unna på kontoret denne uka, og ikke minst har det gått fryktelig unna inne i katedralen på Brevik.

Lars og Jonas, Jan Erik og Lars Erik, BW med fler har vært helt uvurderlige når det kommer til innsats og hjelp denne uka, TUSEN TAKK FOR AT DERE ER #EnAvOss!

Det er mye som skal klaffe før en seriestart i FJORDKRAFTLIGAEN, som nå Norsk Eliteserie i Ishockey heter, det har vi fått erfare denne uken!

Men vi har fått signert noen kontrakter denne uken likevel!

Det er en ære å få presentere:

MALERMESTER PÅL-ANDRÈ ERIKSEN AS

Vår gamle storback med NM gull fra 1989 har satt penn til papir, og er endelig #EnAvOss. herlig!

Vi tok en prat og Pål-Andrè, å han kunne fortelle dette om sitt daglige virke:

Vår klare målsetting er selvsagt å sette kunden i fokus. Vel vitende om at det arbeidet vi utfører vil være synlig i mange år framover, så er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som kunden er fornøyd med, og samtidig et produkt som vi som bedrift skal være stolte av. Vi kaller det yrkesstolthet. I tillegg til tradisjonell maling utvendig og innvendig, så utfører vi gulvlegging, flislegging og tapetsering. Vi bistår også gjerne våre kunder med tips og veiledning knyttet til interiør. Prøv oss – vi tar utfordringen, og vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring. For oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor!

Sjekk hjemmesiden til MALERMESTER PÅL-ANDRÈ ERIKSEN HER

PARK & ANLEGG AS er selvfølgelig #EnAvOss!

Simen Larssen og vår egen Henning Svendsen har satt hvert sitt avtrykk på kontrakten og PARK & ANLEGG AS FORTSETTER SOM PLATINAPARTNERE I SPARTA SARPSBORG! Her er hva Simen Larssen hos Park & Anlegg hadde å si:

Samfunnet vi jobber og bor i, og næringslivet henger tett sammen og påvirker hverandre. Park & Anlegg og næringslivet er avhengig av et velfungerende og bærekraftig samfunn for å drive god verdiskapning, og samfunnet er avhengig av et sunt og samfunnsbevisst næringsliv for å lykkes. Vi i Park & Anlegg ønsker å bidra til begge deler, og foruten å prioritere det økonomiske aspektet av virksomheten vår, bidrar vi til lokalsamfunnet og våre omgivelser. Dette gjør vi bl.a. gjennom å støtte lokal idrett og kultur på både topp- og breddenivå.

**Les mer om dette i en artikkel som kommer neste uke! **

I Herbergveien på Lande finner vi denne ukens nye partner i vår familie!

Mine damer og herrer: ØSTFOLD RØR AS er #EnAvOss!

Christoffer Stensholt og Emil hos ØSTFOLD RØR AS har satt navnetrekket på kontrakten som gjør de til BRONSEPARTNERE!

ØSTFOLD RØR AS vil i år pryde vantet i TV-sonen og vi kan ikke annet enn å gledes over at en så stor aktør vil være #EnAvOss!

Vi tok to ord med Christoffer og han hadde dette på hjertet om sitt daglige virke:

Rørlegger i Sarpsborg, Østfold Østfold Rør AS ble stiftet i 1967 og er i dag en av Sarpsborgs eldste og mest velrenommerte rørleggerbedrifter. Vi er en godkjent Mesterbedrift, som leverer totalløsninger innen VVS for kunder i Østfold. Med oss får du en rørlegger du kan stole på, og vi leverer selvsagt både til privat og bedrift. Østfold Rør AS har hovedkontor i Sarpsborg, og en egen Oslo-avdeling. Avdelingskontor Oslo ligger i Selma Ellefsens Vei 6. Veien er dermed kort til kunder som trenger en rørlegger i dette området. Et naturlig førstevalg for VVS-løsninger Vi har bred erfaring i alt av rørlegging fra industri til sanitær. Vår lange erfaring har gitt oss gode nettverksforbindelser inn mot de store entreprenørene på Østlandet. Her kan du få ett innblikk i noen av prosjektene vi har jobbet med de siste årene. Vi i Østfold Rør ønsker hele tiden å videreutvikle oss til et toppmoderne og innovativt foretak innenfor VVS. Vårt mål er å fremstå som et naturlig førstevalg for ulike oppdragsgivere. For å lykkes med dette, vet vi at man bestandig må være på tå hev for å tilby kunden de mest optimale løsningene. Med kunden i sentrum for god dialog og konstruktiv problemløsning er vi i stand til å utføre alle oppgaver i henhold til individuelle behov. Dette har resultert i en lang rekke fornøyde kunder og varige relasjoner. Trenger du en trygg rørlegger i Sarpsborg og Østfold-området? Terskelen for å kontakte oss er lav. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sjekk ut hjemmesiden www.ostfoldror.no for mer informasjon!

I morgen er det seriestart! Grüner står på andre siden av rødlinja, og vi er klare! OG dere! Fikk dere med dere dagens gladnyhet? Grönberg er #EnAvOss i 3 sesonger til!

I forbindelse med morgendagens seriepremiere, så har de 1/3 av privatpersoner og 1/4 av bedriftene fått tildelt kamper i appen. Skulle du mot formodning IKKE ha hørt noe, ta kontakt med Privatmarked- og medieansvarlig Tina Scott på [email protected] - så løser vi det og får deg inn i rulleringen!

Noen av oss sees i morgen, og resten ser vi utover sesongen. Felles for dere alle er at vi gleder oss til å se dere igjen! Det er DERE som er Sparta!

GOD HELG FRA OSS I SARPSBORGVEIEN 10. VI GLEDER OSS TIL KAMP!