• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
I dag 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb

Spartabloggen uke 41

DET ER FREDAG, MEEEEN..

.. men vi er ikke helt ferdig med uka. I morgen lørdag, ja da er det VIF som står på andre siden av rødlinja. Billetter kjøper du HER.

Fredagsbloggen er gitt deg av www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Sparta og Fredagsbloggen!

--

Etter en litt tung forrige uke, samla vi troppene og dro en tur til TANUMSTRAND, en fantastisk perle langs den svenske vestkysten. Her ble vi tatt imot av herlige Cathrine Laursen, og resten av hennes fantastiske kompanjonger. Med store øyne og svære smil ble gutta våre vartet opp på det mest magiske vis. Tusen takk TANUMSTRAND for et fantastisk avbrekk i hverdagen. Vi gleder oss til neste gang!

Så har vi spilt kamp igjen! 3-2 og tre poeng i banken mot Grüner. Som nevnt tidligere så er VIF gjester i Sparta Amfi i morgen, kjør på guttær!

--

Vi har jo fantastiske Anne-Kirsten, populært kalt Mor Sparta som er #EnAvOss. Anne-Kirsten hadde med seg Sparta-supportere fra Øystre Slidre, en vakker bygd i vakre Valdres. Mor Sparta har hatt hytte i Valdres i 40 år, og det var da jobben med å Sparta-frelse den kommende ordføreren, Odd-Erik Holden begynte. Du vet, har man først blitt Spartaner, ja da spellær det ingen rolle hvor du er i fra! De Spartafrelste fra Øystre Slidre tok den 35 mil lange veien til landets eldste ishall i Sarpsborgveien 10, med hele familien.

De ble servert norsk husmannskost fra EIVINDS SELSKAPSMAT, jaggu fikk dem testa humle, vann og malt fra Kurland også, og med Mor Sparta som attachè så vet vi at det ikke går lange stunden til vi ser dere igjen! Vi gleder oss!

--

Vi har et prosjekt som heter «HOCKEY FOR ALLE», dette er en del av #EnAvOss-fondet.

I går så hadde vi 25 glade barn fra LANDE SKOLE på besøk. De fikk hver sin Sparta-lue, og ble plassert bak Sparta-benken. Sjur Robert og Sten Gunnar var strålende fornøyd med så ivrige supportere bak seg og er klare på at dette gav laget styrke nok til å kjempe inn puck nummer tre, slik at vi vant! Skulle du ønske å ta med deg resten av klassen din, så spør læreren din om å sende oss en mail på [email protected], [email protected], [email protected] eller til sjefen sjøl: [email protected] så ordner vi det slik at klassen din får en blå Sparta-dag 😊

Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende helg, møt opp i ærverdige Sparta Amfi i morgen klokken 16:00 for å støtte de blå fra Olavs by!