Stavanger
STA

Fra vondt til verre

En heroisk innsats ble ikke belønnet og nå er det kun seier som gjelder fredag

En kjempeinnsats fra gutta, man kriget og taklet som det luktet svidd av, men det hjelper så lite når man igjen står igjen som det tapende laget. Man hadde fortjent bedre, men fredag er det kun seier som gjelder ellers er det sommerferie. Det vil ingen og gutta trenger all den hjelp man kan få fra Amfi-publikummet!

Overtallet ble forskjellen

En god periode, men manglet igjen det siste lille for å få en tellende scoring. Man var mye mer skuddvillig og gikk mer på mål enn man har gjort i de to første matchene. Man hadde sine muligheter, men igjen var det Stavanger som scoret først. I et tidlig overtall traff Nick Dineen nærmeste kryss og igjen så havnet man bakpå. Synd etter at man i åpningsminuttene hadde ganske så god kontroll hjemover. Vertene tok over etter scoringen, men på slutten jobbet man seg mer og mer inn i kampen. Fikk et par muligheter i overtall, men det Oilers var effektive ble det kun nesten på Sparta. Endelig kom scoringen

Beste periode i denne semifinaleserien hvor gutta kriget og taklet så det luktet svidd av i hver duell. Og endelig kom scoringen også. I en sjelden sjanse hvor man kom 4-2 spillere så fikk man pucken på mål og Robin Soudsky kriget inn utligningen nærmest i knestående. Mål gir alltid energi og man fortsatte å trykke på og skape muligheter. Det skortet ikke på muligheter andre veien heller, men Kevin Carr som stod godt i buret. Helt på tampen var det Håvard Salsten som nær fikk pucken over streken, men kom litt for nærme Holm i avslutningen. Alt i alt en solid periode og den beste av åtte til nå.

Det vil seg ikke

Marerittstart på tredje periode da Gervais fikk lirket inn pucken fra kloss hold bare minuttet ut. Man fikk muligheten i overtall like etter uten at man klarte å utnytte dette. Med scoringen fikk Oilers kampen dit man ville, de rygget hjem og var giftige når de først kom. Man skapte også store sjanser framover, spesielt de siste minuttene, men igjen og igjen ble det bare nesten. To minutter før slutt tok man ut Carr, sluttspurten var der, men marginene var ikke på Spartas side. Nå er det kun seier som gjelder fredag, ellers er det sommerferie.