• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Lørdag Lør 16 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Fredag Fre 29 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Søndag Søn 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Spartabloggen uke 34

HELG I SARPSBORG!

Vi tar på oss danseskoa å gjør oss klare for en fin helg, en av de siste «frihelger», før alvoret braker løs. I denne «frihelgen» skal vi være på Sarpsborg Torg, under årets Sarpsborgmarken. Vi gleder oss til at nettopp DU stikker innom oss 😊 I morgen treffer du oss utenfor STAY fra 12-15.

--

Men, vi har jo holdt på med andre ting også! -Xtra-service -Malermester Holøs -Fukt & Lekkasjeteknikk -Svein Lund Isolering Alle de her har noe til felles. Dem er #EnAvOss!

Rino og Nicklas er kjente figurer i Sparta Amfi. Sammen danner de radarparet Xtra-service. Dem har vært innom kontoret og satt penn til papir.

Xtra-service er nye bronsepartnere i Sparta, og vi er stolte av å si at dere er #EnAvOss!

--

Martin Holøs, en ung lovende malerspire, har gått hen og tatt mesterbrev, starta for seg selv, og nå for andre år på rad signert for Sparta!

Malermester Holøs, ja dem er rett og slett #EnAvOss!

Det er fantastisk gøy, Martin at vi sammen skal ta fatt på reisen mot toppen sammen!

Like sikkert som at vår blir til sommer og så videre, så kan du ta gift på at FUKT & LEKKASJETEKNIKK ER #EnAvOss!

Bent Bekkerud er et velkjent fjes i Spartamiljøet, men det som kanskje ikke er så soleklart for alle, er at den andre halvdelen av firmaet, jo det er Lasse Fjeldstad. Den samme Lasse som har vært trener for laget i den andre byen i en årrekke, samtidig som de har vært Sølvpartnere i laget fra Olavs by.

Fiffig ikke sant? Vi er stolte av å si: Fukt & Lekkasjeteknikk AS er #EnAvOss!

--

Det ærverdige Svein Lund Isolering AS er selvsagt nok en gang klinkende klare på at de er #EnAvOss!

Eirik og Annette er fast inventar så vel på laget til sønnen som på A-Laget sine kamper. Det er kanskje dette som er det flotteste med Sparta.

Vi drar sammen i lengderetningen: TOPPEN!

--

Du har kanskje sett at vi denne sesongen har valgt å legge to isreklamer, i midstsonen med teksten #TIMEOUT

Du lurer sikkert fælt på hva dette er?

Timeout er en del av #EnAvOss-fondet. Her jobber vi knallhardt sammen med flere fantastiske partnere om å sørge for at Sarpsborg-samfunnet blir et litt varmere sted. «I tillegg til å utvikle spillere fra barn til eliteutøvere, skal klubben og Sparta Amfi være et godt og inkluderende sted å vokse opp. De fleste vil ikke ende opp som profesjonelle spillere, men alle skal bli tilbudt en meningsfull og utviklende barne- og ungdomstid i klubben. Alle skal bli tilbudt god fysisk fostring og en god oppdragelse, med sunne krav og verdier. Vi har alle ansvaret for å være med på å skape dette positive miljøet. En del av vår oppdragelse skal være at vi lærer å se, respektere og hjelpe mennesker som har vanskeligere utfordringer i livet enn oss.

-Sten Gunnar Jørgensen.»

En gang hver tredje uke er våre unge spillere på Kalnes Sykehus sin barneavdeling. Her leker vi, her prater vi og her lytter vi.

Vi tar del av McDonalds sin kampanje «Take away, your takeaway». Her rydder vi Brevik for søppel to ganger pr år. Vi er selv ansvarlige for nærmiljøet vårt!

Vi vet hvor vondt det er å kjenne på det å stå utenfor. Være seg at man ikke blir invitert i bursdager eller at man ikke har mulighet til å sende barna på ferie eller en tur. Vi spurte oss selv: HVA KAN VI GJØRE?

Resultatet var å sende 50 barn på tur til Liseberg. En hel dag hvor barn kan være barn, uten å måtte tenke på hverdagslige ting som mat eller økonomi.

«Metacon har som mål/visjon å være en aktiv bidragsyter i lokalsamfunnet og innenfor bland annet idrett. Vi har et tydelig ønske om å bidra til aktiviteter som øker engasjementet og inkluderingen i nærmiljøet, beriker lokalsamfunnet og skaper en stolthet- både for byen vår og for den enkelte. Det var derfor viktig for oss å bli med på å bidra til fondet og på så vis til den planlagte aktiviteten. Men hold utkikk, for det blir masse gøy framover! Sammen med Sparta skal vi sørge for et varmere nærmiljø, og ingen skal stå utenfor!» -Lina Malmström, Metacon.

«Uavhengig av bakgrunn, oppvekstsvilkår og sosioøkonomiske forhold er alle «En av oss»! «I samarbeid med våre fantastiske samarbeidspartnere gir «En av oss» fondet bidrag til aktiviteter for barn og unge. I sommer dro det en herlig gjeng på over 50 personer til Liseberg for å ha det gøy og få noen nye opplevelser. Dette er bare et av flere tiltak som gjøres gjennom fondet. Jeg er stolt av Sparta som gjennomfører disse aktivitetene og av våre samarbeidspartnere som bidrar.» -Henning Svendsen, Daglig leder Sparta.

«Å vite at vi bidrar til et varmere samfunn overgår all glede i verden. Vi har aktivt tatt et valg, sammen med andre firmaer med samme verdigrunnlag, å være en støttespiller til #Timeout og #EnAvOss-fondet. Vi gleder oss til neste stunt!» Thomas Pettersen, Borg Armering.

Vi arrangerer også julaften for de som av en eller annen anledning er alene, eller ikke har et sted å være. Leif Thore har mat til alle, og Sparta-nissen kommer med gaver til alle.

«Når desember kommer, og alle gleder seg til jul og familiekos. Da kjenner jeg på viktigheten av Spartafamilien. En familie som ikke stiller spørsmål eller dømmer meg. Det vil jeg gi andre. Det gir meg en indre glede som jeg ikke kan beskrive, å glede andre på denne dagen hvor man kanskje føler seg som mest utenfor.» -Leif Thore Mørk.

Men det vi er mest stolte av er at hockey er for alle!

«Vi ønsker oss en by der alle barn og unge som ønsker å hockey har muligheten til å delta. Sammen med samarbeidspartnere jobber vi med å bryte ned barrierene som fører til at mange blir stående igjen på utsiden. Dette innebærer at de av byens innbyggere, som i dag av forskjellige grunner havner utenfor, skal få se og/eller spille topphockey selv. Derfor sørger vi for at 30 barn (22/23 sesongen) spiller ishockey, helt gratis. Ingen vet hvem de er. De har samme utstyr som alle andre. Hva om den neste NHL-spilleren fra Sarpsborg er en av nettopp disse?» -Pernille Wehler og Jan Håkon Dalen

Med dette friskt i minne: Ta vare på hverandre, i ekte Sparta-ånd! God helg, Spartanere!

--

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!