• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 12

DER SATT'N!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

VI ER I SEMIFINALE!

Ukens høydepunkt kom i VARNER ARENA på onsdag. Der sendte guttæne Sarpsborg til himmels og sørget for avansement til semifinalen i årets sluttspill. Hvem vi møter er et lite spørsmålstegn enda, men vi går for finaler; Alle må bankes allikevæl!

Vi ble tatt godt imot av Frisk Askers ledelse som ba oss på restaurant-besøk, deilig plassert ved siden av Norges beste supportere kulminerte kvelden med at Maksims Ponomarenko frelste de tilreisende fra solbyen.

Takk for en fantastisk serie, Frisk Asker!

Billetter til Semifinalene blir tilgjengelig så fort systemet klarer å jobbe etter vi vet motstander og datoer. Har du sesongkort med sluttspill trenger du ikke gjøre noe verdens ting, men har du uten vil du fortsatt ha en reservasjonsrett fram til 00:00 natt til kampdag.

Følg med på hjemmesiden og andre platformer for å følge sluttspillet enda tettere! –

UTNE ELEKTRO AS ØKER!

Tor Egil Utne og hans UTNE ELEKTRO AS øker sitt engasjement i brevik-klubben.

«Vi har alltid som ambisjon å stille opp for idrett og kultur. Sparta ligger vårt hjerte nært, og det er en selvfølge å profilere seg i Sparta Amfi. Vi er stolte over å kalle oss #EnAvOss sammen med resten av gjengen i Sarpsborgveien 10»

Det er helt riktig, Tor Egil!

VI ER ENORMT STOLTE OVER Å HA MED UTNE ELEKTRO AS PÅ LAGET!

Les mer om UTNE ELEKTRO på: www.elinnweb.no

Vidar Watvedt og hans HOCKEYPARTNER AS har vært innom med en ny runde med BIOSTEEL som sørger for at guttæne er restituerte og klare for semifinalene!

HOCKEYPARTNER leverer alt innen verdens beste idrett. Klikk deg inn på www.hockeypartner.no for markedets råeste sortiment!

FRISØRENS EFTERFØLGERE ØKER OG ER #EnAvOss OGSÅ NESTE SESONG!

Cornelius Monstad, eller bare kalt Corny på folkemunne, klubbens faste frisør, er #EnAvOss også neste sesong.
I dag var det den halvårlige faste klippen til daglig leder Henning Svendsen og Jan Håkon Dalen. Guttæne kom tilbake med sveiser en filmstjerne verdig og en rykende fersk kontrakt med navnetrekket signert i bunnen.

Faktisk var det slik at Corny ringte å sa «Jeg syns jeg betaler litt for lite, kan du ikke se pått æ?» Vi så pått, og innimellom pølser fra Gyllensten med mikro-ovn-varma pølsebrød så var alt på plass og Corny vil til neste sesong også sitte på F-feltet og kjefte på dommere og motstanderlag.

KOM IGJEN SPARTA!