• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

«Fagge» til 26

Finske backen Marcus Fagerudd har forlenget kontrakten med ytterlige to år og spiller i blått og hvitt de neste tre sesongene.

Finnen kom til Sparta foran forrige sesong og ble en viktig brikke på laget som tok seg til semifinale mot Oilers. Denne sesongen har han levert 28 målpoeng og bidratt både offensivt og defensivt.

  • Det er trygt valg og han passer inn i vår profil og en viktig spiller både på og utenfor isen. Han er en seriøs spiller som kommer hver dag på jobb og gjør jobben sin.
  • Det er en toveisspiller som bidrar offensivt og viktig ikke minst i overtall, men også god hjemover på banen. Er en spiller i sin beste alder som fortsatt har mange gode år foran seg, men samtidig har mye erfaring, sier en fornøyd sportssjef Henrik Malmström. Det har blitt en liten tradisjon at spillere re-signerer på isen og det ble igjen godt tatt imot av Sparta Amfi.

LES OGSÅ: Teppo klar for to nye år Marcus Fagerudd står med 102 serie og sluttspillkamper før kveldens kamp og har 70 målpoeng på disse kampene. Les mer om signeringen og kveldens kamp på www.sa.no