• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Ny toårskontrakt!

Jonas Meisingset har skrevet under på en ny kontrakt med moderklubben!

Midt oppi ett hett og hektisk sluttspill er hele klubben i arbeid. Det gjelder også Henrik Malmström. Nå har han fått signaturen til Jonas Meisingset ned på papiret, hvilket betyr at vi får se sarpingen i den mørkeblå drakta i minst 2 sesonger til!

Kontinuitet er viktig for Sparta, og med årets sportslige resultater i bunn ser vi at det lønner seg. Jonas har spilt i moderklubben, Sparta, hele sin karriere. Han er vokst opp i byen, hatt fler timer i hallen enn i fleste og har jobbet målrettet mot å etablere seg på A-laget i alle år. Han fikk sin debut for A-laget i sesongen 2016/17 som 17-åring, og har siden vært fast inventar i laget. De siste sesongene har han virkelig vokst seg inn i gruppa, utviklet seg godt og tatt store steg mot sentrale roller i laget. Derfor er det en glede at 22-åringen fortsetter karrieren i klubben.

Sparta er en kjempefin klubb å utvikle seg i. Jeg får mye spilletid og tillit her. Den gruppa vi har her nå er fantastisk og vi er virkelig på vei mot noe stort nå! Her i Sparta er det mange gode spillere og trenere med masse kunnskap jeg får tips av, og det setter jeg stor pris på. svarer han kontant på når vi spør hvorfor han ønsket å forlenge kontrakten sin med to sesonger.

Hva er ditt personlige mål for de kommende sesongene?

Målet mitt for de neste to sesongene er å utvikle meg enda mer, jobbe med å få en spisskompetanse som gjør meg til en spiller som skiller seg litt ut i mengden. Sesongen for min del har gått veldig bra synes vår nyeste signering.

Du har økt både spilletid og poengfangsten din de siste årene, er dette noe som er med å gi deg mer selvtillit og trygghet i spillet?

"Det er alltid morsomt å få produsert noen poeng, og kjenne at man er med å bidra med noe til laget, men det er ikke det jeg tenker mest på. Jeg vil alltid at laget sammen skal gjøre det bra", avslutter han før han begynner forberedelsene til kveldens viktige kamp.

Vi ønsker Jonas Meisingset og resten av laget lykke til mot Stavanger Oilers i kveldens semifinale, den 7. av sitt slag, og vår siste sjanse til å ta en plass i årets finaleserie.

Vi er både stolt og glad for at Jonas Meisingset er #EnAvOss