• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 44

NÅ SKAL VI OPP, HELT OPP PÅ TOPP!

Fredagsbloggen er gitt deg av www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Sparta og Fredagsbloggen!

--

En ny uke er i banken, vi har hatt en bra uke med masse positive relasjoner, og i dag skal vi på bursdagsfeiring!

Våre venner i FOSBY AS er 90 år! Vi gratulerer så mye og vi er så glade for at dere er #EnAvOss

--

#EN AV OSS-KAMPEN

I morgen kommer Storhamar på besøk.

HUSK! Kampen begynner 14:30.

Dagens kampsponsor BERTEL O.STEEN kommer med et lite utvalg av sortimentet sitt. Vi ønsker og takke våre fantastiske partnere for at dere er med på og gjøre hverdagen til barn og unge i Sarpsborg bedre. #EnAvOss i praksis!

I morgen ønsker vi å invitere alle barn til og med 16 år gratis på kamp, billett henter dere i billettluka som åpner en time før kampstart. Har du sesongkort kan du også hente deg en gratisbillett og ta med deg kona, mannen, barn, kompiser, venninna di eller naboen! Hvem som helst egentlig.

Vi legger til rette for at det skal bli god kok i hallen, klapping, heiing og synging. Vi håper at dere kommer og fyller amfi'n sammen med oss! Spre det glade budskap så flere får med seg at det er kamp i hallen!

Hjelp oss å hjelpe!

En stor del av En Av Oss-Fondet er Spartas Timeout. Her bidrar vi til at barn og unge på sykehuset Østfold Kalnes skal få en liten pause fra sykehushverdagen. Vi kommer på besøk flere ganger i måneden, tar oss tid til å prate, leke og lytte. Vi har også med oss små gaver de unge får, som også kan gi de et lite avbrekk fra den ellers litt kjedelige hverdagen på sykehuset etter vi har dratt. Fokus på å gjøre hockey tilgjengelig for alle, og såklart Sparta sin julaften er også store deler av En Av Oss-fondet!

Vi har derfor opprettet en spleis der pengene går uavkortet til disse formålene. Ønsker du å bidra med dette arbeidet kan du besøke spleisen vår her: https://www.spleis.no/project/198853

I tillegg kommer Sarpsborgfestivalen på besøk i hallen! Her skal dere få god innblikk i artister som er booket inn til neste års festival, og vi trekker ut en heldig vinner av TO festivalpass til Sarpsborgfestivalen + goodiebag blant publikum i løpet av kampen!

Vi håper vi ser dere i hallen i morgen! #EnAvOss

--

VIKEN EVENTS- SARPSBORGS STØRSTE KULTURPRODUSENT!

Martin og Jørgen i VIKEN EVENTS har vært innom landets eldste ishall, denne uken har det vært landets kaldeste også for øvrig, og signert en avtale som gjør VIKEN EVENTS til #EnAvOss!

Noe sier oss at dette kommer til og bli meget gøy. Meget fruktbart! Vi kan ikke få sagt hvor mye vi gleder oss til det vi skal i gang med Martin og Jørgen!

VIKEN EVENTS står blant annet bak DEN STORE HAVNEFESTIVALEN på Skjebergkilens marina i vakre Ullerøy. De er også arkitektene bak BYFESTIVALEN i Kulåsparken. Disse gutta sørger for at Sarpsborg er en kulturby av rang.

Sjekk www.vikenevents.no for artistslipp og billetter!

Vi gleder oss stort over at dere er #EnAvOss