• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Forward klar for Sparta!

Malmström har jobbet dag og natt for å få på plass en erstatter for langtidsskadede Martin Grönberg. Nå er det klart at svenske William Fällström tar på seg den blå drakta!

Fällström kommer til Sparta etter spill i Vita Hästen i Allsvenskan. 23-åringen som har spilt på flere aldersbestemte landslag for Sverige, high school-hockey og universitetshockey i USA og et par sesonger i Allsvenskan gleder seg til å teste ut Fjordkraft-ligaen.

Malmström har gode skussmål om den unge forwarden

William kommer til å passe godt inn i gruppa, han er treningsvillig, seriøs og spillesugen. Han er en god toveisspiller og kan bidra godt både offensivt og defensivt, en veldig lik spillertype som Martin Grönberg. Den største forskjellen her er at Martin i utgangspunktet spiller center mens William kommer hit som forward.

Vi har fått gode tilbakemeldinger på Fällström, og har troen på at han kan slå godt i fra seg i den norske ligaen. Han har ikke fått den rollen og muligheten han selv ønsket i Vita Hästen og håper han vil blomstre og utvikle seg med en annen rolle i vårt lag.

William selv gleder seg utrolig mye til å komme til Sarpsborg og representere Sparta.

Jeg har hørt veldig mye bra om Sparta som klubb, og ser fram imot å komme i gang så fort som mulig. Jeg håper å kunne bidra med masse bra energi, raskt spill og å hjelpe laget til å vinne matcher!

Vi ønsker William hjertelig velkommen til Sparta, og gleder oss til å se han i den vakre blå drakta! #EnAvOss

Se William Fällström sin stats på eliteprospects her!