• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 33

Etter gårsdagens første treningskamp, som vi har venta så lenge på, endte med kalas-sifre så har det vært meget god stemning i landets eldste ishall i dag.

Det er fredag, sola skinner og vi er endelig i gang med HOCKEY! Og for en knallstart vi fikk med kalas-sifrene 1-9 i CC Amfi i går kveld. I morgen venter Frisk Asker borte i Askerhallen, og vi håper gutta fortsetter å finne veien til målmaskene og at keeperene fortsetter å stå på hue i buret!

--

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

--

På Alvimveien ved Glommas bredd ligger ØSTFOLD ENØK&VENTILASJON.

Atle og hans ØSTFOLD ENØK&VENTILASJON er tilbake på vantet i Sparta Amfi. www.ostfold-enok.no er hjemmesiden til denne solide Sarpe-bedriften.

Ta kontakt med Atle på [email protected] for mer informasjon!

ØSTFOLD ENØK&VENTILASJON ER #EnAvOss

--

Vi er i gang med innspilling av ny intro. Her gleder vi oss til å vise dere hva vi har koka sammen, med premiere av introen før første hjemmekamp i seriespillet 16. september, hjemme mot Stjernen. Tina har satt tanker og inspirasjon ned på papiret og laget manus i samarbeid med Kristian Norvik til vår faste sang før kamp "Stolt som vikingær" - Her får dere nok se flere kjente fjes og vakre bilder fra byen vår.

Til selve introen har vi satt av to dager neste uke til å både filme og lage grafikken til årets intro - som blir helt ny, men med kjente og kjære Sparta-elementer.

Ellers jobbes det mye med forbedring av publikumsopplevelsene i Sparta Amfi og håper at vi i løpet av sesongen 2021/22 har tatt noen store skritt i riktig retning. Nå gleder vi oss stort til å invitere dere inn igjen.

I løpet av mandag og tirsdag håper vi at vi kan komme med full informasjon rundt tilskuere på både treningskamp og seriekamper, og også informasjon rundt kick-off for sesongen 2021/22. Vi oppfordrer fortsatt alle til å sette av 4. september i kalenderen.

Nå skal vi inn i katedralen for å se laget trene, før vi tar helg og gleder oss til å se laget i aksjon igjen i morgen kl. 16:00 i Askerhallen!

Lykke til gutta, og god helg til hele spartafamilien! #EnAvOss