• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 19 August Aug
Lørdag Lør 21 August Aug
Torsdag Tor 26 August Aug
Tirsdag Tir 31 August Aug
Torsdag Tor 2 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
I dag 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov

Spartabloggen uke 31

AH! ENDELIG ER DEN TILBAKE!

Det er fredag, solen skinner vakkert over landets eldste ishall og vi har vært i full sving denne første uka etter ferie!

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

--

Sjur Robert har vært innom oss på kontoret og snakket masse om hvordan han tror vi kommer til å framstå denne sesongen. Vi i Sparta er virkelig i rute. Sjur og hans kumpaner er i full gang og han har trua på at vi går en morsom sesong i møte! Og nå ligger også isen i Sparta Amfi, blank og fin, og fryser seg sterk og klar til gutta endelig kan ta sine første skjær i katedralen på mandag!

Tusen takk til alle de frivillige som stilte opp for å hjelpe oss med å legge isreklamen. Det ble i år igjen ligaens fineste isflate takket være dere!

--

Mandag 9 august ligger isen klar i Sparta Amfi. Vanligvis skulle vi da den påfølgende helgen hatt den tradisjonsrike første istreninga med presentasjon av spillere og fest og moro.

DENNE DAGEN UTGÅR INNTIL VIDERE!

Vi planlegger å invitere dere inn i kulda i Sparta Amfi første helga i September, for en skikkelig kick-off før sesongen 2021/22 setter i gang. Ikke bare våre partnere, men også våre fantastiske frivillige og landets beste fans skal bli satt pris på denne helgen!

Følg med, for mer info

--

Vi har også fått oss en ny kollega: Pernille Wehler. En herlig jente med masse godt humør og med en vilje av stål. Vi er så utrolig glade for at Pernille er her hos oss, for her har vi skutt gullfuglen!

Vi gleder oss til fortsettelsen

--

Kun sammen er vi #EnAvOss! Det beviser dere hver dag via innsamlingsaksjonen til Spartatæl på Facebook, vi er så heldige som har en hel by i ryggen! På spleisen som gutta i Spartatæl har dratt i gang er det i skrivende stund kommet inn hele 58.850 kr til byens spiller! DETTE ER HELT SINNSYKT BRA!

HER finner du linken til spleisen, der du også finner konkurranser hvor man kan vinne kule premier og man får info fra initiativtakerne. Vi er så takknemlige for den jobben dere gjør for å engasjere sarpinger verden over!

--

Hva ellers har vi gjort? Joda, se bare her:

TOBBENS VARMEPUMPESERVICE er selvfølgelig blåhvite og #EnAvOss også den kommende sesongen. Tobben og gutta hans står parat til og hjelpe deg med den rette varmepumpa eller aircondition for deg og ditt behov. Ved Valaskjoldbrua har TOBBENS VARMEPUMPESERVICE sin butikk. Her finner man inspirasjon!

Ring Tobben på: 69 13 66 65 eller på mail: [email protected] for en hyggelig prat.

--

BRAVIDA Er #EnAvOss!

Bravida er #EnAvOss også neste sesong.

I rundvantene i begge ender av isflata er Bent Lislerud arkitekten bak avtalen med byens hockeylag. Vi er enormt glade for at dere er #EnAvOss

Ta kontakt med Bravida på : [email protected] for mer informasjon. Vi kan også anbefale et besøk på www.bravida.no

--

På Amfi Borg finner vi Gla'Laksen og Gla'Kalven. Vi er enormt glade i både fisk og kjøtt på dette kontoret så dere kan jo selv forestille dere hvor glade vi er for at Christer og hans delikatessebutikker er #EnAvOss!

Vi anbefaler å stikke innom Christer og gjengen på Amfi Borg og la deg friste! Følg facebook-siden her, sånn bare for at du skal få både vann i munn og rumlende mage!

TAXISENTRALEN AS er tilbake i Sparta Amfi!

Ett års ferie fra byens vakreste bygg, var nok for Stian og gjengen hans. Endelig er TAXISENTRALEN tilbake, og vi kan ikke annet enn å juble for dette!

På telefon 02600 kommer du til Østfolds hyggeligste sentralbord som sørger for at en taxi aldri er langt unna. Last ned SVIPPR på din smarttelefon og du er bare noen enkle tastetrykk unna en taxitur!

GAVEKORT er et nytt tilbud fra Østfolds største taxisentral. Her kan man enkelt skaffe gaven til den som har alt!

Sjekk www.02600.no for mer informasjon!

--

Du har sikkert sett dem langs E6, langs veien til Rakkestad eller til og med nedover kontinentet. «KINGSRØD TRANSPORT SARPSBORG-NORWAY» står det. Man får umiddelbart hjemlengsel, og roper «FÅ MÆ HJEM TE SARPSBORG!» Denne tradisjonsrike bedriften langs Glommas bredd, rett nedenfor fossens brus på vei mot havet finner vi KINGSRØD TRANSPORT.

KINGSRØD TRANSPORT ER #EnAvOss også kommende sesong!

Thor var innom kontoret og gleder seg som bare det til vi drar i gang! Så Neste gang du ser et grått kapell med «KINGSRØD TRANSPORT SARPSBORG-NORWAY» på siden, kan du være trygg på at disse guttæne, dem er Sparta-blåhvite og vel så det!

Da tar vi sesongens første helg, selv om vi ikke har lyst, for vi har det utrolig gøy og dagene bare flyr av gårde!

GOOOOOOD HELG