• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 47

BLÅ NOVEMBER!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

Byens mest CANDY butikk, BOOMERANG SARPSBORG, i hjertet av gågata er stolt partner av byens mest CANDY blogg!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

Det er Blå november i Sarpsborg om dagen! Mens laget jobber på, og vinner kampene på rekke og rad så jobber vi på kontoret med så mye gøy om dagen. For eksempel så har Andrè Bjerke fra BS MONTASJE vært innom og sørget for at omprofileringen fra NORSK SANERINGSSERVICE AS til NRC KEPT gikk som en lek. Thomas ifra FOSBY AS kom med liften som sørget for at jobben gikk unna som bare det. Flinke guttær!

Vi har siden forrige gang vi skrev denne bloggen fått en ny mann i stallen!

PARKER BOWLES har tatt turen til Brevik, og debuterte med en assist i sin første kamp. Vi har trua på dette laget altså! #VeienMotTorget

Det er ikke mange kampene igjen i Sparta Amfi før jul, men det er noen fryktelig vikitge kamper som skal spilles; Lørdag 3. desember kommer Vålerenga på besøk, og søndag 11. desember er det laget fra den andre byen som tar turen oppover ælva! Billettene har allerede begynt å få bein å gå på, så vil du ha deg en god plass - kjøp billett i appen allerede nå!

I tillegg har vi utvidet åpningstidene i SpartaShoppen nå før jul, og det er ikke lenge til det er en nettbutikk å besøke for dere - TRYKK HER FOR Å SE ÅPNINGSTIDER!

Vi har fått inn masse fint, hettegensere, luer, skjerf, julekuler og andre ting som gjør seg godt under juletreet i år! De heteste julegavene får du i SPARTASHOPPEN!

Vi ønsker dere alle en riktig god helg, og lykke til til Guttæne når de reiser inn til Manglerudhallen i morgen for å jakte på den 12. strake seier'n i år!

#EnAvOss